Eğitim’de oryantasyon!

Dicle Üniversitesi (DÜ) Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi 2019-2020 eğitim öğretim dönemi oryantasyon programı Rektör Prof. Dr. Talip Gül’ün katılımıyla gerçekleşti.

Haberler 09.10.2019 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziya Gökalp Eitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleen programa Rektör Gülün yan sra Ziya Gökalp Eitim Fakültesi Dekan Prof. Dr. Giray Topal, Sanat ve Tasarm Fakültesi Dekan Prof. Dr. Ali Osman Alaku, dekan yardmcs, fakülte sekreteri, akademisyenler ve 1. snf örencileri katld.

ARYANTASYON ETM

Etkinlikte konuma yapan Rektör Prof. Dr. Talip Gül, tüm örencilere baarlar dileyerek, üniversiteye giden her örencinin meslek sahibi olmak için eitim kalitesini üst seviyeye çkarmas gerektiini, eitim ve öretim süresince tek görevlerinin ders çalmak olduunu söyledi. Prof. Dr. Gül, Üniversite dönemi, sizleri gerçek hayata hazrlama anlamnda önemli bir süreç. Eitim hayatnzn sonunda size verilecek olan diplomalar sizi bir meslek sahibi yapacaktr ama daha önemlisi sizlerin vizyon sahibi, topluma yön veren bireyler, bilim adam olarak yetimenizi salayacaktr. Eitim zamanlarnz çok iyi geçirin. Verimli ve planl çalmalar yapn. CVlerinizi zenginletirin. Zaman, insana verilmi en büyük nimet ve en deerli hazinedir. Geçen zaman geri getiremezsiniz. Sizler zaman harcadnz çalma düzeninizi planl, programl, disiplinli ve dolu ilerle harcamalsnz. O zaman baary elde eder iyi bir yere gelebilirsiniz dedi.

Prof. Dr. Gül daha sonra, DÜnün sosyal yaps, yönetmelikler, bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetler, deiim programlar konusunda örencilere bilgiler verdi.

Program soru-cevap bölümünün ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git