Eğitime büyük destek

İlk ve orta dereceli eğitim kurumlarının çevre düzenlemesini yapıp fiziki eksiklerini gideren ve eğitim seti desteğinde bulunan Bağlar Belediyesi bu kez de üniversite adaylarına yönelik önemli bir çalışmayı hayata geçirdi.

Haberler 03.10.2019 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, eitim alanndaki hizmetlerini devam ettiriyor. Okullarn tatilde olduu yaz döneminde ilk ve orta dereceli bir çok eitim kurumunun çevre düzenlemesini yapp fiziki eksiklerini gideren ve dar gelirli örencilere eitim seti, krtasiye yardm gibi destekler salamasyla dikkat çeken Balar Belediyesi bu kez de üniversiteye hazrlanmak isteyen ancak ekonomik imkan olmad için özel kurslara gidemeyen örenciler için harekete geçti. Balar Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü bünyesinde, üniversite adaylar için Milli Eitim Müdürlüü ve Halk Eitim Müdürlüü i birliiyle ücretsiz hazrlk kurslar verilecek.

Hafta boyunca ücretsiz eitim verilecek

lk etapta 10 derslikten oluacak kurslar için kayt çalmalar balad. Ekim aynn sonuna kadar devam edecek kaytlarn tamamlanmasndan sonra TYT ve AYT alanlarnda örencilere hafta boyunca ücretsiz eitim verilerek üniversite snavlarna hazrlanmalar planlanyor. Balar Belediyesinin bu hizmeti, maddi sorunlardan dolay çocuklarn ücretli özel kurslara gönderemeyen ailelerin yüzünü güldürdü.

Eitim seferberlii balattk

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, eitim konusunda hassas bir tutuma sahip olduklarna dikkat çekerek ücretsiz kurslara büyük bir talep olduunu söyledi. Beyolu, Hizmet anlaymzdaki krmz çizgilerin banda eitim geliyor. Bir çocuumuzun dahi bu hizmetten istifade edip vatana, millete faydal birey olarak yetimesi bizim için çok ey ifade ediyor. Eitime büyük önem veren ve bu konuda seferberlik balatarak çok önemli imkanlar sunan Cumhurbakanmzn eitimle ilgili duruu bize k oluyor. Biz de belediye olarak çocuklarmzn hak ettikleri eitim almas için tüm imkanlarmz seferber ettik. Yoksul ve dar gelirli vatandalarmzn fazla olduu Balarda önemli bir beklentiye cevap vermi olacaz. lk etapta 10 derslik hazrladk. Talep olursa bu sayy artracaz dedi.

Ana Sayfaya Git