Eba desteği

Kulp’taki EBA destek noktalarına öğrencilerden yoğun ilgi

Haberler 09.10.2020 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp ilçesinde uzaktan eitim süreci çerçevesinde EBAya eriim salayamayan örenciler için kurulan EBA destek noktalar büyük ilgi görüyor.

Milli Eitim Bakanl tarafndan EBAya eriim salayamayan ve derslerini takip edemeyen örenciler için tüm Türkiyede olduu gibi Kulpta da EBA destek noktalar oluturdu. Kulp lçe Milli Eitim Müdürlüü hizmet binas, çok Programl Anadolu Lisesi ve Kulp Anadolu Lisesinde oluturulan EBA destek noktalar örenciler tarafndan büyük ilgi görüyor.

EBA DESTE

Konu ile ilgili açklamalarda bulunan Kulp lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kaya, Kaymakammz Mustafa Gözletin destekleri ile faaliyete konan EBA eriin noktalarmzda örencilerimize randevu sistemi ile faaliyette bulunuyoruz. Haftann alt günü faaliyette bulunan EBA destek noktalarmzdaki örencilerimize nöbetçi biliim öretmenlerimiz tarafndan sürekli rehberlik ediliyor. EBAya eriim salayamayan örencilerimiz bu noktalarda dersleri takip edebilecekler. Bu noktalarmz belli sayda örenci ile maske, mesafe ve hijyen kurallarna uygun bir biçimde hizmet veriyor. Amacmz çocuklarmzn eitimden uzak kalmamasn, derslerini dinleyebilmelerini salamaktr. Yüz yüze eitime geçinceye kadar çocuklarmz için tüm imkanlar sunmaya gayret gösteriyoruz. Okullarmzda gereken tüm tedbirlerimizi alyoruz ve almaya da devam ediyoruz. EBA platformuna ulamda sknt yaayan tüm örencilerimizi destek noktalarna bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git