”EBA Mobil Destek Araçları” Muş yollarında

Muş Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan EBA Mobil Destek Araçları ile teknik donanıma veya internete sahip olmayan öğrencilere okulda gibi eğitim verilmeye başlıyor.

Haberler 12.09.2020 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnn projelerinden olan ve Mu Valisi Doç. Dr. lker Gündüzözün desteiyle hazrlanan Gezici EBA Mobil Destek araçlar Mu Milli Eitim Müdürlüü bünyesinde hizmet vermeye hazrlad. Mu Valisi Doç. Dr. lker Gündüzöz, Milli Eitim Müdürümüz Enver Kvançtan Gezici EBA Mobil Destek araçlarn hakknda bilgi ald.

MOBL DESTEK ARAçLARI

Konuyla ilgili açklama yapan Mu Valisi Doç. Dr. lker Gündüzöz, Küresel salgn nedeniyle eitim öretime çocuklarmz evlerde EBA sistemi üzerinden balanmak suretiyle devam ediyor. Bu ayn 21inden itibaren kademeli olarak okullarda açl ve bir hareketlenme olacak. Destek mahiyetinde EBA sistemi, yine devam ediyor. lde EBA noktalar kurduk. çünkü her çocuk bazen kendi evinden balanamyor, donanm imkanlar olamaya biliyor. l merkez ve ilçelerimizde olsun, Kaymakamlarmz onlarda ilçelerinde bu ii yaygnlatryorlar. EBA noktalarndan çocuklar balanmaya balad. uan 2 tane Mobil Destek Araçlara giydirme yaptk. nternet sistemi üzerinden gidecekler, çocuklara bu imkan okul bahçesinde yada okul içerisinde bu tanr tabletler marifetiyle yapacaklar. EBA noktalarmzn dnda uanda ikinci bir destek alternatifi olarak ortaya çkt. Ben bu baarl çalmadan dolay l Milli Eitim Müdürümüze, EBA destek noktalarn yaygnlatrmaya çalan deerli kaymakam kardelerime huzurlarnzda ükranlarm sunuyorum. çocuklarmza tekrar zihin açkl diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git