"Edebiyat Kampı" 9 ilden öğrencileri Diyarbakır'da buluşturdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6. Tematik Kış Kampları kapsamında düzenlenen "Edebiyat Kampı" için 9 ilden 135 öğrenci ve 10 görevli personel Diyarbakır'a geldi.

Haberler 07.02.2022 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)- Gençlik ve Spor Bakanl Yüksek Örenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüü tarafndan düzenlenen 6. Tematik K Kamplar kapsamnda düzenlenen Edebiyat Kamp için 9 ilden 135 örenci ve 10 görevli personel Diyarbakra geldi.

DYARBAKIRDA BULUTULAR

Yurtlardaki gençlerin serbest zamanlarn iyi deerlendirmesi, bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelimesine katkda bulunulmas amacyla düzenlenen kampa, Antalya, Artvin, Bartn, çanakkale, çankr, Karaman, Kastamonu, Krkkale ve Nevehirde yurtlarda kalan 135 kz örenci katld.

5 gün boyunca örenciler, kültür gezileri, spor, sinema, sra gecesi, sevgi evi ziyareti, oryantiring yarmas, sinema izleme, masa tenisi turnuvas, sra gecesi ve bilgi yarmas gibi etkinliklerle elenceli vakit geçirme frsat buldu.

TARH MEKANLAR GEZLD

Etkinlikler kapsamnda misafir örenciler için, tarihi On Gözlü Köprü, Diyarbakr Minyatür, Dört Ayakl Minare, Hasan Paa Han, Ulu Cami, Cahit Stk Taranc Müzesi, Ahmet Arif Evi, Kurunlu Cami, Hz. Süleyman Cami, ç Kale Müzesi, St. George Kilisesi, Güne Tapna ve Seyir Terasna gezi düzenlendi. Kenttin tarihi ve doal güzelliklerini görme frsat bulan örenciler, ehit aileleriyle bir araya geldi.

Ana Sayfaya Git