Eğitim atağına velilerden destek

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Gercüş İlçe Belediyesinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan ve tüm okullarda uygulanan "Gercüş Okuyor Projesi" kapsamında veliler de öğrencilerle bir saat kitap okuyor.

Haberler 07.01.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KHK kapsamnda Gercü Belediyesi Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, ilçede kitap okuma kültürünü yaygnlatrmak amacyla projeyi uygulamaya koyduklarn söyledi.

Koç, lçemiz daha nice Mehmet imekler, nice babakan yardmclar ve bakanlar çkaracaktr. Kitap okumay evlere tamaya gayret göstereceiz. Velilerin katlmyla projenin hedeflerine ulaacana inanyorum. dedi.

Eitim atana velilerden destek

Cumhuriyet lkokulu Müdürü Edip Ekmen de projeyi daha fazla anlamlandrmak, farkndalk yaratmak, kitaba kar olan ilgiyi artrmak amacyla haftann bir günü velileri kitaplaryla okula davet ettiklerini, velilerin bir ders saatinde idareciler, öretmenler ve örencilerle bir arada kitap okuduunu bildirdi.

Ekmen, Bu yataki çocuklarmz için anne baba ve öretmen rol model. Örencilerde olumlu etki yaratlacan düündüümüzden dolay bu etkinlii balattk. Velilere katlmndan dolay teekkür ediyoruz. diye konutu.

Velilerden Filiz Gürsoy ise çocuklarn okumaya kar ilgilerini artrabilmek için etkinlie severek katldn ifade etti.

Kitap okumann çok güzel olduunu anlatan veli Nuri Gezer, çocuklarn gelecei ve örnek olabilmek için etkinlie destek verdiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git