Eğitim teknolojilerine yön verenler buluşuyor

GESS Türkiye & Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) 2020, eğitim teknolojilerine yön veren ulusal ve uluslararası ölçekli tedarikçileri 2-4 Nisan'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda buluşturacak.

Haberler 28.01.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GESS Türkiye açklamasna göre, Tarsus Turkey tarafndan Milli Eitim Bakanl Yenilik ve Eitim Teknolojileri Genel Müdürlüünün (YETEK) i birlii ve Bahçeehir Uur Eitim Kurumlar ile Arçelik sponsorluunda düzenlenecek GESS Türkiye Türkiye ETZ 2020, eitim sektörünün nabzn tutacak.

Eitim uzmanlarnn en yeni ürün, teknoloji, hizmet ve uygulamalar yerinde görebildii, yurt içi ve yurt dndan profesyonel alclar, devlet okulu ve özel okul yöneticileri, müdürleri, sahipleri, yatrmclar ve satn alma karar veren yöneticileriyle tedarikçilerin dorudan bir araya geldii büyük bir teknoloji, bilgi ve ticaret platformu olacak etkinlie, ulusal ve uluslararas firmalarn katlmlar da devam ediyor.

BULUUYORLAR

Türk eitim sektörünü, yeni i birlikleri, teknoloji satn almalar, bilgi paylamlar ve eitim dünyasnn yeniliklerini kefetmek üzere stanbulda buluturacak olan GESS Türkiye, Türkiye Eitim Teknolojileri Zirvesi ile birlikte 2-4 Nisanda Lütfi Krdar Kongre ve Sergi Saraynda düzenlenecek.

GESS Türkiyenin stantlarnda eitim sektörüne ürün, hizmet ve teknoloji sunan tedarikçi ve çözüm salayc firmalar, eitim kurumlarnn temsilcileri ile bir araya gelirken, zirve tarafndaysa katlmclar; bilimsel toplantlar, bildiri sunumlar, atölye çalmalar ve paneller sayesinde yeni eitim yaklamlar ve teknolojik gelimelerden haberdar olacak ayrca çeitli uygulamalar deneyimleme imkan bulacak.

Ana Sayfaya Git