Eğitim yuvasına belediye imkanı!

Bağlar Belediyesinden kırsal mahallenin eğitim yuvasına anlamlı destek

Haberler 11.12.2020 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, krsal Yalankoz Mahallesinde bulunan okulun yenileme çalmalarn gerçekletirip eitim için elverili hale getirdi.

Balar Belediyesi, fiziki eksiklerini giderip alt yapsn yeniledii eitim kurumlarna bir yenisini ekledi. Karacada bölgesinde bulunan Yalankoz Mahallesi lkokulu titiz bir çalma ile modernize edildi. Okulun çevre düzenlemesi yaplarak örenci ve öretmenlerin kulland bahçe kilitli parke ta döenerek güzelletirildi. Yaplan hizmetten duyduklar memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, eitime verilen deerden dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkürlerini iletti.

ETME YATIRIM, GELECEE YATIRIMDIR

20 aydr görevde bulunduklarn ve bu süre çapnda ilçede bulunan eitim kurumlarna ve eitim çalmalarna anlaml katklar saladklarn belirten Bakan Beyolu, yarnlarn güçlü Türkiyesi için çocuklarn salkl koullarda yetimesine özel önem atfettiklerini kaydetti. Beyolu, Eitime yaplan her yatrm insanmzn geleceine yatrm olarak deerlendiriyoruz. Birçok eitim yuvasn yeniledik ve örencilerimize giysi ve krtasiye desteinde bulunduk. Bu desteklerimiz devam edecek dedi.

Ana Sayfaya Git