Eğitimde başarı!

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde üniversite sınavına hazırlanan adaylar başarı gösterdi.

Haberler 05.08.2020 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi Kültür Ve Sosyal ler Müdürlüü bünyesinde, üniversite adaylar için Milli Eitim Müdürlüü ve Halk Eitim Müdürlüü ibirliiyle ücretsiz verilen hazrlk kurslar TYT ve AYTde büyük baar gösterdi.

Balar Belediyesinin maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklar için geçen yl hizmete açt eitim merkezi ksa sürede ilçe halknn umudu haline geldi. AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan kütüphaneden eitim merkezine dönütürülerek üniversite adaylar için TYT ve AYT alanlarnda kurs veren merkez, ilk ylnda tarihi bir baarya imza att. Modern teknolojik imkanlarla donatlan merkezde uzman eitimciler eliinde eitim gören örenciler, TYTde yüzde 100 ve AYTde yüzde 78.46 gibi önemli baarlar elde ederek örgün ve özel eitim veren bir çok eitim kurumunu geride brakarak belediye için gurur kayna oluturdu. Pandemi öncesinde örgün eitim alan örenciler, pandemiden sonra da merkez tarafndan video konferans yöntemiyle salanan uzaktan eitimden yararlanarak geçtiimiz günlerde açklanan TYT ve AYT snavlarnda muazzam baarlar yakalayarak hayallerine bir adm daha yaklamann mutluluunu yaadlar.

HEM VELLER HEM ÖRENCLER TABLODAN DOLAYI MUTLU

Örenci velileri, salanan imkanlarn bu baarda önemli rol oynadna dikkat çekerek Balar halkna bu imkan salayan Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Veliler, Böyle bir imkan salanmam olsayd çocuklarmz özel kurslara gönderemezdik. Belediyemiz özel okullar ve özel kurslar aratmayan koullarda ücretsiz eitim vererek çocuklarmzn geleceine k tuttu. Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu bata olmak üzere eitim merkezinde görev yapan hocalarmza ve belediye çalanlarna teekkür ediyoruz dedi.

ELDE EDLEN BAARIDAN DOLAYI çOK MUTLUYUZ

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann büyük önem verdii ve ei Emine Erdoann da öncülük ettii eitim seferberliine destek vermek amacyla bu çalmay geçen yl hayata geçirdiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, örencilerin elde ettii baarlarla gurur duyduklarn kaydetti. Beyolu, Eitim merkezimizde yer alan eitmenlerimizin, yöneticilerimizin ve rehberlik birimimizin etkin ve uyum içinde çalmasyla elde edilen baar bu baardan dolay tüm ekibimizi tebrik ediyorum. çocuklarmzn geleceine katk salayarak onlar hayallerine bir adm daha yaklatrdmz, ayn zamanda da ailelerimize bu anlamda yardmc olabildiimiz için çok mutluyuz. Örencilerimizin baarlarnn daim olmasn diliyor ve hepsini ayr ayr tebrik ediyorum diye konutu.

BU YIL DA HZMET VERECEK

Balar Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü bünyesinde, üniversite adaylar için Milli Eitim Müdürlüü ve Halk Eitim Müdürlüü ibirliiyle düzenlen hazrlk kurslar 2020-2021 eitim ve öretim yl için yeniden kayt almaya balayacak. Bakan Beyolu, geçen yl 500e yakn örencinin ücretsiz olarak faydaland eitim merkezinin ayn koullarda bu yl da maddi imkanszlklardan dolay özel kurslara gidemeyen örencilere hizmet vereceini ifade etti.

Ana Sayfaya Git