Eğitimde başarıya ödül

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu öğretmenlerine okul müdürü Ahmet Kılıç tarafından, elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür plakete verildi.

Haberler 18.06.2019 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte 32 öretmene teekkür plaketi verildi. Törene, l Milli Eitim Müdürü sa Güne, lçe Milli Eitim Müdürü Faysal Polat, l Milli Eitim Müdür Yardmcs Zekeriya Butur, ube müdürleri, eitim sendikalar temsilcileri, okul aile birlii yöneticileri ve öretmenler katld. Törende açl konumasn yapan Okul Müdürü Ahmet Klç, okullarnn il ve ilçedeki sosyal etkinlikler ve okul baarsnda öretmenlerin katksnn büyük olduunu, öretmenlere teekkür etmek amacyla bu töreni organize ettiklerini söyledi.

ETMDE BAARI

lçe Milli Eitim Müdürü Faysal Polat ise okuldaki birlik ve beraberlikten ve okulun ilçedeki baarsndan dolay okul müdürü ve öretmenlerine teekkür etti. Törende bir açklama yapan l Milli Eitim Müdür sa Güne, toplu bir plaket töreninin ilk defa Atatürk lkokulunda gerçekletirildiini belirterek, sosyal ve kültürel etkinliklerindeki baarlarndan ve eitim öretimdeki baarl çalmalarndan ötürü okul idaresi ve öretmenlerine teekkürlerini iletti.

Yaplan konumalarn ardndan Atatürk lkokulu idareci, öretmen ve okul personellerine il ve ilçe müdürleri tarafndan plaketleri takdim edildi.

Ana Sayfaya Git