Eğitimde üç risk!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğrencilerimiz, bizim evlatlarımızdır ve en ufak bir risk durumuna mahal verecek adım atmayacağız." ifadelerini kullandı.

Haberler 11.09.2020 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Selçuk, Instagram hesabndan, eitime ilikin 3 not paylat, uyarlarda bulundu.

Öretmenlerin birbirlerine de Hocam dediini belirten Selçuk, çünkü öretmenler, biraz da herkesin öretmenidir. deerlendirmesinde bulundu. Selçuk, bir öretmen olarak herkese birkaç not aldrmak istediini kaydetti.

Bunlarn kada yazabilecei gibi aklda da tutulabileceine iaret eden Selçuk, Birinci notum u: Salgn döneminde, eitim öretime uzaktan eitimle devam ettiimiz her güne skca tutunmalyz. Lütfen uzaktan eitime, EBA TVye, canl snflara arlk verin. Bu koullarda elimizdeki en gerçekçi çözüm bu. Lütfen, gayret edelim. ifadelerini kulland.

UYARILARI SIRALADI

kinci notunda yüz yüze eitime özenli ve oldukça kontrollü bir geçi yaplacan belirten Selçuk, unlar kaydetti:

Örencilerimiz, bizim evlatlarmzdr ve en ufak bir risk durumuna mahal verecek adm atmayacaz. çocuklarmzn sal, en hassas noktamz olduunu unutmayalm.

Üçüncü notum: Biz, öretmenlerimiz, okul yöneticilerimizle büyük bir eitim ekibiyiz. Hepimiz eitim için eitim ald bütün iimiz gücümüz, çabamz, derdimiz, endiemiz, çözümümüz, meselemiz eitim. Her bir admnda büyük zorluklarn içinden geçtiimiz u salgn günlerinde, iin bu ksmn bize brakn. Bu ülkenin öretmenlerine güvenin ve siz tedbirinizi almaya, çocuklarmza evde destek olmaya, onlar her türlü kaygdan uzak büyütmeye odaklann. Böylece, birlikte bir ekip olup birbirimize olan inancmz yitirmez ve kenetlenirsek çocuklarmz kazanacak. Notlar bugünlük bitti; snav yok, sözlü serbest... Siz de düüncelerinizi paylaabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git