Eğitimde yeni adım

Diyarbakır’da eğitimde yeni bir adım atıldı.

Haberler 16.08.2018 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda eitime yenilikler getirmek adna Nesibe Aydn Okullar Diyarbakr Kampüsü protokol Nesibe Aydn Eitim Kurumlar ve Eitimcisi Aziz Adgüzel ve Erdem Ayyldz arasnda imzaland. Nesibe Aydn Eitim Kurumlar Gölba Kampüsünde gerçekleen imza töreninin ardndan basn açklamas yapan Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs Mirkan Aydn, faliyette olan okullarda olduu gibi Diyarbakrda da toplu ve yüksek baar hedefini gerçekletireceklerini belirtti.

ETMDE YEN HAMLE

Aydn, Öncelikli amacmz Nesibe Aydn markasnn, eitim alannda ki toplu ve yüksek baarsn Diyarbakrda da gerçekletirmek. Diyarbakr halknn eitime verdii önemin farkndayz. Nesibe Aydn Okullar olarak, disiplinli ve sistemli eitim anlaymzla Ankara, Konya, Antalya, Kocaeli, Mersin ve Gaziantepte ki gibi ksa zaman içerisinde Diyarbakrda fark yaratacamza inanyoruz. 34 yllk tecrübemizi Diyarbakr okulumuzda ilk, orta ve lise örencilerine aktarmak istiyoruz. Diyarbakrl aileler emin olsunlar, Nesibe Aydn mealesinin olduu her yerde ayn standartlarda ve kalitede eitim almaya devam edecekler dedi.

PROTOKOL MZALANDI

Diyarbakrl eitimci Aziz Adgüzel ise Nesibe Aydn Diyarbakr Okullarnn 2019-2020 eitim öretim ylnda hizmete gireceini ifade etti. Adgüzel, Diyarbakrn en donanml ve en modern kampusunu yapmak için Nesibe Aydn Eitim Kurumlar Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs Mirkan Aydn ile uzun zamandr çalyoruz. naat ksa bir süre sonra tamamlanacak okulumuz, bin 200 örenci kapasitesi ile sadece Diyarbakrda deil, Tüm Türkiyeye örnek olacak bir kampus olacak diye konutu.

Ana Sayfaya Git