Eğitime çevre düzenlemesi!

Bağlar Belediyesi, gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmalarıyla TOBB Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’na eğitim yuvasına yakışır modern bir görüntü kazandırdı.

Haberler 20.12.2019 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, daha önce ziyaret ederek hafzlk eitimi alan örencilerle bir araya geldii TOBB Ferdi Yiit Anadolu mam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun bakmsz olan çevre düzenlemesi ve okul bahçesinin modern bir hale gelmesi için belediye birimlerini harekete geçirdi. Belediye ekiplerinin hummal çalmas sonucu okulun bahçesi kilitli parke talaryla döendi, elverisiz olan zemin düzeltilerek sktrma yapld ve çevre düzenlemesi gerçekletirildi. Yaplan peyzaj ve yeillendirme çalmalaryla da okulun çevresi yenilendi.

çOCUKLARIMIZ MUTLU OLURSA BZ DE MUTLU OLURUZ

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çocuklarn mutlu ve müreffeh bir ortamda eitim görme imkanna kavumasndan mutlu olduklarn kaydetti. Beyolu, Eitime yaplan yatrm insana yatrm demektir. çocuklarmzn mutlu ve müreffeh bir ortamda eitim görmesi bizi mutlu eder dedi.

Okul müdürü Ömer Yldrm, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan balatlan çalmalarla okulun öretmenler ve örenciler için ferah bir görüntüye kavutuunu söyledi. Balar Belediyesinin eitime verdii destein takdire deer olduunu ifade eden Yldrm, Hüseyin bakan okulumuzu ziyaret ettiinde bu eksikleri yerinde görmü ve giderilmesi için söz vermiti. Hemen çalma balatt. Belediye ekipleri titiz çalmalarla modern bir görüntü kazandrd. Yaplan hizmet hepimizi mutlu etti. Eitime yaplan her yatrm ve hizmet, gelecee yatrmdr, çocuklarmzn yarnlarna katk sunmaktr. Bundan dolay Balar Belediyesine ve Hüseyin Beyolu bakanmza çok teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git