Eğitime hazırlık!

Diyarbakır’da eğitim hazırlıkları başladı. Okul kıyafetleri hazır, öğrencileri bekliyorlar.

Haberler 30.08.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm yurtta olduu gibi Diyarbakrda da oluan yüksek vakalardan dolay kapatlan okullar yüz yüze eitime açlyor. Okul kyafetleri hazrlklarna balayan iletmeciler örencileri bekliyor.

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde 1968den beri kyafet ileri yapan Suat Bakrc ilerinin koronadan dolay etkilendiini 4 maazadan 2 maazaya dütüünü 18 aydr zor günlerde olduunu söyledi. Bakrc, 12 ay boyunca okul olduu için hep okul kyafetleri satyoruz. Allah bu zor günlerimizi geriye tepsin, bu çocuklarmz da zihin açkl versin bütün velilerden, anne babalardan bir insan olarak lütfen çocuklarnza maske ve mesafeyi korumalarn, küçük el kolonyalarn da yanlarndan bulundursunlar dedi.

FYATLARIMIZ UYGUN

Fiyatlarnn uygun olduunu söyleyen Suat Bakrc, 3 parça ilkokul kyafetleri 230 lira, benim televizyon da gördüüm etek sadece 250 lira böyle bir ey yok böyle bir fiyat yok, zaten 18 aydr bizim dükkanlarmz kapalyd. 12 ay boyunca okul kyafetleri satyoruz. nallah çocuklarmz iyi bir eitim görür. Bu hastalktan dolay ürünlerimize zam yapmadk, vatandalarmz ve insanlarmz için iki sene önceki fiyatlara veriyoruz ürünlerimizi. Bütün vatandalarmzdan, öretmenlerimiz ve velilerimizde bata olmak üzere a olmalarn bekliyoruz. Allah bu hastalktan insanlarmz korusun, hayrl okul sezonu balamasna vesile etsin dedi.

Ana Sayfaya Git