Ehliyet sınavı görevlilerinin ücretlerine yeni düzenleme

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan yeni düzenlemeyle, il genelinde direksiyon eğitimi dersi sınavlarında görev alanların ücretleri eşitlendi

Haberler 23.02.2018 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanl (MEB), yeni bir düzenlemeyle, il genelinde direksiyon eitimi dersi snavlarnda görev alanlarn ücretlerini eitledi.

Milli Eitim Bakanl Özel Motorlu Tat Sürücüleri Kursu Yönetmeliinde Deiiklik Yaplmasna Dair Yönetmelik, Resmi Gazetenin bugünkü saysnda yaymlanarak yürürlüe girdi.

Yeni düzenlemeyle il milli eitim müdürü, il genelinde yaplan direksiyon eitimi dersi snavlarnda, her snav günü için il snav sorumlusu olarak görev yapacak veya il milli eitim müdür yardmclarndan birini, il snav sorumlusu olarak görevlendirecek.

EHLYET SINAVI ÜCRETLER

l genelinde yaplan direksiyon eitimi dersi snavlarnda görev alanlarn ücretleri eitlenirken, böylece, daha önce snava giren aday says az olan ilçelerde görev alanlarn daha az ücret almasnn önüne geçilecek.

Snav yaplan günde, il genelinde snava giren kursiyer says toplanacak ve snav ücretleri, il milli eitim müdürlüü döner sermaye hesaplarna yatrlacak. Ayn gün ilin bütün ilçelerinde yaplan uygulama snavnda görevlilerin tümüne eit ücret ödenecek.

Ana Sayfaya Git