Eli öpülesi öğretmenim

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde öğretmenlik yapan Engin Akyol, maddi durumu düşük öğrenci ve aileleri için yardım seferberliği başlattı.

Haberler 04.11.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismilin fedakar öretmeni Akyol, örencilerin elbise, ayakkab, pantolon, kitap, krtasiye gibi ihtiyaçlarn karlamak ve yoksul ailelere yardmlarda bulunmak için yapt çalmayla yaklak bir yl içerisinde 3 bin çocua elbise ayakkab krtasiye ve bin aileye iye gda yardmnda bulundu.

YARDIM SEFERBERL

Yapt çalma ile ilgili konuan Akyol, umut beklemek ve aramann toplumda çok fazla insanda bulunduunu söyledi. Akyol, nsanlk deerini ve bilincini artrma adna gönül köprüsü olmaya gönül koyan gönüllü bir vatandam. Hayrseverlerin desteini umut bekleyen yüzlerce insana yetitirmeye ilke edinmeye ve umut olma adna gönül koydum. Yaklak 8 yldr bu yolda hizmet eden bir gönüllüyüm. Bu gönüllü bilincini yapmamn sebebi ise o kadar umut bekleyen insan var ki ve umutlarna umut olmayan o kadar can var ki bende bir nebze de olsa karnca misali hayrseverlerin destei ile ayakkab, kitap, giyim, gda kolisi gibi çalmalar yapmaktaym.

ÖRENC VE ALELER

Yllardr çevre doa bilinci için Bismil de hizmet edip ve birçok proje uygulayarak çevre bilincini oluturma adna yeillendirme projeleri çevre doa bilinci ad altnda yediden yetmie eitimlerde vermekteyim. Sadece Bismil deil benim için Türkiyenin dört bir yan ayndr. Nerede bir umut bekleyen birilerini görüyorum veya duyuyorum destek olmak için seferber olmaya çalyorum. Türkiyenin birçok ilinde de güzel umut projesini yaptk. çocuklardaki bu güzel duygu ve sevinç her eye bedeldir. Herkes ben derse toplumda durumu hiç iyi olmayan insanlar da kendi balarna terk edilirse toplum için hiç iyi olmaz. Bu insanlar kaybetmi oluruz. çocuklar da zararl yollara girmeye mahkum olacaktr dedi.

Ana Sayfaya Git