Emine Erdoğan, öğrencilerle kurabiye yaptı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bir ilkokuldaki Tasarım Beceri Atölyesi'nde öğrencilerle kurabiye yaptı.

Haberler 04.03.2019 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann ei Emine Erdoan, Etimesguttaki bir ilkokulda pilot uygulamas yaplan Tasarm Beceri Atölyelerini (TBA) gezdi. Örencilerle etkinliklere katlan Emine Erdoan, kurabiye yapt.

Emine Erdoan ve Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Yaprack Bilge Kaan lkokulunda düzenlenen Tasarm Beceri Atölyeleri Tantm Program sonrasnda, sanat, bilim, spor, kültür ve yaam balklarnda oluturulan atölyeleri ziyaret etti, örencilerle etkinliklere katld.

lk olarak, sanat atölyesinde kuma boyayan çocuklar izleyen Emine Erdoan, çocuklara kuma boyama konusunda sorular yöneltti. Emine Erdoan, yastk örtüsü boyamas yapan bir örenciye yardm etti. Boyanan yastk örtüsünü beendiini belirten Emine Erdoan, boyamay yapan örencisiyi tebrik etti.

Emine Erdoan, çok güzel, evdeki nevresim takmlarn, masa örtülerini de size getirelim. dedi.

Hal dokuyan örencileri izleyen ve dokunan bir halya düüm atan Emine Erdoan, sanat atölyesinde Linol bask yapan Afrikal bir örenciyle bir süre sohbet etti. Emine Erdoan, ahap ve metal atölyelerini gezerek, çalmalar hakknda bilgi ald.

Emine Erdoan, yaam becerileri konulu atölyede örencilerle merdaneyle hamur açarak, glütensiz kurabiye yapt. Kurabiyelerin tadna bakan Emine Erdoan, beenisini 1,5 yandaki torununun yapt el iaretiyle gösterdi.

- Atölyede doa dostu bez çanta dikimi

Yaam becerileri atölyesinde çamar asan erkek örenciyi takdir eden Emine Erdoan, ütü yapmay örenen erkek örenciye, Eine, annesine yardm etmek için erkekler de bazen ütü yaparlar. Tebrik ediyorum. dedi.

Emine Erdoan, yatan toplamay örenen bir baka erkek örenciye de Arkadalarna ne önerirsin? sorusunu yöneltti. Minik örenci de Emine Erdoana, herkesin kendi sorumluluklarn bilmesi, yatan toplamas gerektii yantn verdi. Emine Erdoan, örencinin yata toplamasn izlerken Harikasn, annen çok mutlu olmutur. diye konutu.

Atölyede diki makinesinin bandaki bir örenci ise ne diktiini soran Emine Erdoana, Doa dostu çanta dikiyorum. cevabn verdi. Bunun üzerine Emine Erdoan, örenciyi alklad.

Drama, müzik ve spor konulu atölyelerde de tüm örencilerle tek tek ilgilenen Emine Erdoan, FeTeMM (Fen, Teknoloji, Matematik, Mühendislik) konulu atölyede mikroskopla hücreleri inceledi.

Emine Erdoana atölye ziyaretlerinde Bakan Ziya Selçuk ve ei Rana Selçuk ile eski çevre ve ehircilik Bakan Fatma Güldemet Sar da elik etti.

Ana Sayfaya Git