Engeller kalksın!

Kayapınar Belediyesi tarafından engellilerin sosyal ve kültürel hayata katılımının sağlanması hedeflenen Engelsiz Yaşam Merkezi, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ağırladı. Atilla, burada engellilerle önce halay, sonra da hatıra fotoğraf çektirdi.

Haberler 13.05.2017 - 08:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yerel yönetimlerde yapt hizmetlerle ilkleri gerçekletiren Kayapnar Belediyesince oluturulan Engelsiz Yaam Merkezi, Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillay ziyaret etti.

Engellilerden oluan folklor ekibi ile karlanan Bakan Atilla, engelli folklorcu ve Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürü Mustafa çelik ile halay çekti. Söylenen arklara tempo tutan Bakan Atilla, Engelsiz Yaam Merkezinde engelli kursiyerlerin hazrlad deri çanta, tak, resim çalmalarn inceledi. Engellilerle sohbetlerde bulunan Atilla, daha sonra bol bol hatra fotoraf çektirdikten sonra Merkezden ayrld.

ENGELLEN SONLANDIRILSIN

Yaam Merkezini ziyaret etmekten duyduu memnuniyeti dile getiren Bakan Atilla, Kayapnar Belediyesinin yapt hizmetler arasnda güzel bir yap oluturulmu. Burada Engelli bireylerimize yönelik bir dizi kurslar açlm. Engellerimiz sosyal ve kültürel hayata katlmlarnn salanmas bizi mutlu ediyor. Böylesi bir merkezi Kayapnara ve Diyarbakrmza kazandrd için Kayapnar Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klç tebrik ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git