Engelli bireylere kuaförlük hizmeti

Diyarbakır'da 2006 yılında faaliyetlerine başlayan Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çalışmalarına tüm hızıyla devam ederek engelli bireylere umut ışığı oluyor.

Haberler 07.06.2019 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yllardr engelli çocuklar için hizmet veren Elif Hanm Özel Eitim ve Rehabilitasyon merkezi yeniliklere doymuyor. Fizik tedavi ünitesinde Uzay terapi, elektroterapi cihazlar ve kiisel yürüme robotu gibi en son çkan teknolojik yöntemlerin kullanld merkezde fizik tedavi hizmetleri, zihinsel engelli bireylerin eitimi, örenme güçlüü, Türkçe ve matematik dersleri, down sendromlu bireylerin eitimi, iitme engelli bireylerin eitimi, psikolojik danmanlk ve rehberlik hizmetleri, aile eitimi ve danmanlk hizmetleri uzman öretmenler, fizyoterapistler ve psikologlar eliinde veriliyor.

Kuaförlük hizmeti

Elif Hanm Özel Eitim Merkezi Koordinatör ve Kurum Müdürü Yasemin Timur, kurumda okuma yazma, duyu bütünleme eitimi, engelli bireylere yönelik engelli KPSSye yönelik eitimler uzman öretmen kadrosuyla hizmet verdiklerini söyledi. Timur, Fiziksel engelli bireyler kapal yüzme havuzunda fizyoterapistler tarafndan si içi tedavi yöntemi ile tedavi edilmektedir. Kurumumuzda düzenli olarak örencilerimiz hal sahada futbol turnuvas yapmaktadr. Ayrca yüzme ve at binme gibi sosyal faaliyetlerimiz düzenli bir ekilde yaplmaktadr. Merkezimiz bünyesinde, Yeniehir Kaymakaml Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf ile birlikte örencilerimize kuaförlük hizmeti verildi. Örencilerimiz çok güzel ve elenceli vakit geçirdi. Ayrca örencilerimiz kapal yüzme havuzunda fizyotetapist eliinde fizik tedavi görmektedir. Fizyoterapistlerimiz at üzerinde hippo terapi yöntemi vermektedir. Engelli örencilerimize anne efkati ve sevgisi ile sihirli dokunu yapyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git