Engelli çocuklar, TOMA'ya binip su sıktı

ŞIRNAK Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan engelli çocuklar, TOMA'ya binip, su sıktı, polis otosuyla şehir turu attı.

Haberler 15.05.2018 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliince polisevinde engelliler için etkinlik düzenlendi. Etkinlie Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, 40 engelli çocuk ve rehabilitasyon merkezlerinde görevli öretmenler katld. Polisevi salonunda engellilerle sohbet eden Uslusoy, daha sonra çocuklarla pasta kesti. Ulusoy, etkinlik srasnda çocuklara çeitli oyuncaklar ve hediyeler verdi.

Program sonunda Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, oför koltuuna geçerek, polis otosu ile engelli çocuklar gezdirdi. Hazr bekletilen 2 TOMAya binen çocuklara, görevli polisler araçla ilgili bilgi verdi. Kontrol kumandalarn ellerine alan engelli çocuklar, TOMA ile çevreye su skt.

TOMAYA BNP SU SIKTILAR

Toplum Destekli Polislik ube Müdürü Hüseyin Doru, etkinlie ilikin rnak Emniyet Müdürlüü bünyesinde Sayn Emniyet Müdürümüz Ömer Uslusoyun katklaryla engelli çocuklarmzn bir an olsun yüzlerinin gülmesi için kendilerine hediyeler verdik. TOMAya bindirdik. Trafik arabas ile gezdirdik. Sirenleri çaldlar, elendiler, apka verdik. Önemli olan bu çocuklarmzn gülümseyebilmesi. Bu yaadklar dünya içerisinde kendilerinin de bir yerlerinin olduklarnn bakalar tarafndan benimsenmesi. Biz buna bir katkda bulunabildiysek rnak Emniyet Müdürlüü olarak ne mutlu bize dedi.

Rehberlik ve Aratrma Merkezi Müdürü smail Ercan da Rehberlik ve aratrma merkezi olarak Toplum Destekli Polislik ekipleri ile emniyet müdürümüzü ziyaret ettik. Emniyet müdürümüz ile pasta kestik. TOMAlarla su sktk. Örencilere çeitli hediyeler datld. Örenciler açsndan elenceli güzel bir gün geçirdik. Bizim temennimiz engelli örencilerimizin 1 gün ya da 1 hafta deil; 365 gün hatrlanmas. Bu konuda da emniyet müdürümüzden gerekli söz ve destekleri aldk. Bundan sonra kolluk kuvvetlerimiz de bizim yanmzda olacak ve rnakta özel eitimde daha çok ilerleyip, daha güzel eyler yapmay planlyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git