Engelli platformu rektörle ziyaret!

Başkan Beyoğlu, DÜ Rektörü Karakoç ve Genç Engelliler Platformunu kabul etti

Haberler 03.12.2020 - 01:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve Genç Engelliler Platformu üyelerini kabul etti.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu makamnda ziyaret etti. Bakan Beyolu tarafndan yakn ilgi ile karlanan Rektör Karakoçun ziyaretine Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Karaka da elik etti. Scak bir ortamda geçen ziyarette Bakan Beyolu ve Rektör Karakoç, kentin gelimesi ve baars için tüm alanlarda ortaya koyacaklar ibirlii ve istiarenin önemine dikkat çekti.

Ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getiren Bakan Beyolu, Prof. Dr. Karakoçun çalma azmi ve yüksek heyecan ile Dicle Üniversitesini bilimsel çalmalar bata olmak üzere birçok alanda Türkiyede söz sahibi bir ilim ve irfan yuvas yapacana olan inancn dile getirdi.

Rektör Karakoç ise Bakan Beyolunun önemli hizmetlere imza attna dikkat çekerek ilçede deiime yol açan çalmalardan dolay tebrik ederek baarlarn devamn diledi.

Genç Engelliler Platformundan Beyoluna Ziyaret

Bakan Beyolunun bir dier önemli konuu ise görme engelli ilk youtuber olma unvann tayan Yunus Emre Polat oldu. Ayn zamanda Genç Engelliler Platformu Bakan olan Polat, çalmalar hakknda bilgi verdi.

Beyolu Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann liderliinde son 18 ylda AK Parti iktidar tarafndan engelli vatandalara cumhuriyet tarihindeki en büyük desteklerin verildiine dikkat çekerek belediye olarak da son bir buçuk ylda bata istihdam olmak üzere maddi ve manevi olarak her konuda engelli vatandalarn yannda olduklarn dile getirdi. Beyolu, engellilere destei bir sorumluluk olarak gördüklerini dile getirerek ayn anlayla yola devam edeceklerini kaydetti.

Görme engelli olmasna ramen bir çok alanda yapt baarl çalmalarla dikkat çeken Yunus Emre Polat da engelli vatandalara olan destei ve sosyal belediyecilik anlay nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git