Engelliler için!

Siverek ilçesinde öğretmenler, sahneledikleri tiyatro oyununun ardından konser verdi.

Haberler 10.12.2019 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Siverek ilçesinde bir grup öretmen, geliri engelli örenciler yararna kullanlmak üzere düzenlenen etkinlikte sahne ald.

lçe Milli Eitim Müdürlüünce Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte sahneye çkan öretmenler, Ali Öretmen isimli tiyatro oyununu sergiledi.

Tiyatronun ardndan müzik öretmenleri tarafndan okunan türküler, katlmclarn beenisini kazand.

Yöreye özgü parçalarn da seslendirildii etkinlikte, katlmclar halay çekerek elendi.

ENGELL ÖRENCLER çN

lçe Milli Eitim ube Müdürü Fahri Düünekli, yapt konumada, etkinlik öncesi toplanan balarla maddi durumu yetersiz ve evden çkamayan engelli örencilere akülü sandalye almay hedeflediklerini belirterek, Programmz çok güzel ve elenceli geçti. dedi.

Halit Gülpnar Ortaokulu müzik öretmeni Oytun çakmak da projede yer ald için mutlu olduunu ifade ederek, Engelliler ile toplumun bir noktada bulumasn salamak için projeye destek verdik. Bundan gurur duyuyorum. Engelli kardelerimize ciddi manada güzel yardmlarda bulunulacak. diye konutu.

Mimar Sinan Ortaokulu müzik öretmeni Ayenur Olgun ise konserin güzel bir amaca hizmet ettiini, her zaman engellilerin yannda olacaklarn söyledi. Etkinliin sonunda protokol üyeleri, öretmenlere plaket verdi.

Ana Sayfaya Git