English Town'un açılışı yapıldı!

Eflatun Eğitim Köyü tarafından uygulamalı yabancı dil öğrenmeyi amaçlayan İngiliz Kasabası (English Town) atölyesinin açılışı törenle yapıldı.

Haberler 17.01.2017 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eflatun Eitim Köyü tarafndan uygulamal yabanc dil örenmeyi amaçlayan ngiliz Kasabas (English Town) Atölyesinin açl törende gerçekletirildi.

Türkiyede ilk ve tek olan 1000 m2 alan üzerine kurulu English Townun açl törenine l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslann yan sra Sur lçe Milli Eitim Müdürü Eyyüp Uçak, TRT Diyarbakr Bölge Müdürü Abdullah Öztürk, Eflatun Eitim Köyü Genel Müdürü Ahmet Aybak ve okul idarecileri katld.

ASLAN AçILII YAPTI

Açl kurdelas kesiminin ardndan English Townu gezen l Milli Eitim Müdürü Aslan ve beraberindekiler, daha sonra okulun toplant salonundaki törene geçti. TEOG snavnda tüm sorular doru cevaplayan Eflatun Eitim Köyü örencilerinden Esmanur Dedeba, Yiit Berke çevik ve Kübra ilan Akyldza plaket ve hediyeleri verildi.

BÜYÜK BAARI SALANDI

Ödül töreninde konuan Aslan, Okulunuza ilk girdiimde fiziki anlamda çok beendim. Böyle güzel binalarn içine girip derine indiimde yaplan çalmalarn da bina kadar güzel olduunu gördüm. Ayrca bu kadar güzel baarlara imza attnz için de sizleri tebrik ediyorum. Gerek TEOGda bütün sorular doru cevaplayarak baar salayan örencilerimizi, gerek ngilizce snavlarnda baar salayan örencilerimize tebriklerimi iletiyor, baarlarnn devamn diliyorum. nanyorum ki bu baarlar daha da artacak ve limiz eitim-öretim alannda hak ettii deere kavuacaktr dedi.

Aslann konumasnn ardndan Diyarbakrda ilk kez uygulanan TOEFL JUNIOR, TOEFL PRIMARY snavlar ve CAMBIRIDGE YLE- PET snavlarnda yüzde yüz baar salayan örencilere baar belgeleri ve hediyeleri verildi. Ödül töreni, toplu fotoraf çekiminin ardndan son buldu.

Ana Sayfaya Git