"Ensar ve muhacir gençler" piknikte buluştu

Türkiye'de en fazla sığınmacıya ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da Suriye uyruklu ve Türk gençler, "Gel Kardeşim Piknik Yapalım" projesi kapsamında bir araya geldi.

Haberler 01.04.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüünce düzenlenen etkinlik kapsamnda Suriyeli 100 genç, ilk olarak Karaköprü Gençlik Merkezinde anlurfal gençlerle çeitli faaliyetlere katld. Daha sonra Karaköprü mesire alanna giden grup, burada piknik yapp birlikte vakit geçirdi.

PKNKTE BULUTULAR

anlurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Hakan Kekü, gazetecilere açklamasnda, gençlerin ortak bir faaliyet yapmasnn, yiyeceklerini paylamasnn mutluluk verici olduunu söyledi.

Gençlerin böylece keyifli vakit geçirdiini aktaran Kekü, Türk ve Suriyeli gençlerimiz birbirleriyle harika bir uyum içinde zaman geçiriyor. Onlarn birbirlerinin dilini bilmeden bu kadar güzel anlamas mutluluk verici. Gerçekten anlamak için dil bilmek gerekmiyormu, bunu görmü olduk. Bu proje ile gençlerimizi bir araya getiren Karaköprü Gençlik Merkezi ekibimize çok teekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin devamn diliyorum. dedi.

Suriyeli gençler de kendilerine bu imkan salayan yetkililere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git