Erasmus başarısı

Dicle Üniversitesinin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına ICM (Uluslararası Kredi Hareketliliği) kapsamında sunmuş olduğu 21 projenin 20’si kabul edildi.

Haberler 30.07.2020 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Ulusal Ajansna devlet ve vakf üniversiteleri tarafndan sunularak uygunluk deerlendirmesini geçen proje teklifleri, içerik deerlendirmesine alnm ve her biri en az iki bamsz d uzman tarafndan deerlendirilirken, deerlendirme sonucunda Dicle Üniversitesinin sunmu olduu 21 projenin 20si hibelendirmeye layk görüldü.

21 PROJEDEN 20S KABUL

Dicle Üniversitesi, kazand projelerle Erasmus+ Uluslararas Kredi Hareketlilii projelerinde bütün Türk üniversiteleri arasnda birinci srada yer ald. 2021-2023 yllar arasnda Amerikadan Asyaya Avrupadan Afrikaya 20 ülkeye yüzlerce akademisyen ile Dicle Üniversitesi örencilerinin katlaca ve finansman Avrupa Birliince salanacak olan hareketliliklerin bölgeye ve ülkeye büyük bir uluslararaslama vizyonu kazandrmas bekleniyor.

Dicle Üniversitesinin Avrupa Birlii Eitim ve Gençlik Programlar Merkezi Bakanlna sunduu ve hibelendirmeye layk görülen projelerine, proje miktarlarna web sitesi üzerinden ulalabilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git