Eryılmaz, Bilgi Evi'ni ziyaret etti

Diyarbakır Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Türkçe, Matematik, Fen Teknolojileri ile İngilizce 4 temel ders eğitimi dışında sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerin gerçekleştirildiği Bilgi Evi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Haberler 04.10.2018 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, Türkçe, Matematik, Fen Teknolojileri ile ngilizce 4 temel ders eitimi dnda sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerin gerçekletirildii Bilgi Evini ziyaret ederek örencilerle bir araya geldi.

Erylmaz, bu yl 7-14 ya aras bin 200 örencinin eitime balad Bilgi Evini ziyaret etti. 4 temel ders dnda çeitli etkinliklerin gerçekletirildii Bilgi Evinde eitim ile yaplan etkinlikler hakknda bilgi alan Erylmaz, kütüphanede kitap okuyan ve ders çalan örencilerle yakndan ilgilenerek çocuklarla sohbet etti. K

Öretmenlere yönelik yapt konumada belediyelerin altyap, temizlik, inaat, yol, kaldrm, park gibi çalmalar yürüttüünü ve bunlarn oldukça önemli olduunu ifade eden Erylmaz, belediyelerin sosyal anlamda da çalmalara imza attn ve çocuklarn daha iyi yetimesi için yaplan hizmetlerin son derece deerli olduunu belirtti. Özellikle son dönemdeki mevzuat deiikliinden sonra belediyeler devlet gibi her alanda ve her konuda i yapabilme yetkisine sahip olduunu dile getiren Erylmaz, Diyarbakr uzun zaman farkl konularla mücadele etti ve skntlar yaad. Bunlarn giderilmesi için devletimiz çalmalar yürüttü. Bize de çeitli görevler düüyor, öncelikle buradaki çocuk ve gençlere hizmet etmeliyiz. Bu hizmetler karlnda önümüzdeki dönemlerde daha salkl ortamlarn olumasna vesile olacak. Diyarbakr daha yaanlr hale getirmek, burada ki gençlerimizi ve çocuklarmz kötü alkanlklardan kurtarmak en büyük amacmz olmal. Dolaysyla bu konuda siz deerli arkadalarmza büyük görevler düüyor. Sizin bu amaçlar gerçekletireceinize eminim ve imdiden baarlar diliyorum dedi.

Erylmazdan Millet Kraathanesine ziyaret

Erylmaz, yapt konumann ardndan Bilgi Evinde derslikleri gezerek örencilere ve eitmenlere derslerinde baarlar diledi. Öretmen ve örencilerin talebi üzerine snflarda bulunan akll tahtaya çalalm çalalm Daha çok üretelim Hep birlikte baaralm yazan Erylmaz, ayrca çocuklarn Bilgi Evine eitime getiren velilerle de bir süre sohbet etti.

Bilgi Evi ziyaretinin ardndan Millet Kraathanesini ziyaret eden Erylmaz, yetkililerden bilgi ald. Millet Kraathanesinin kütüphanesinden faydalanan vatandalarla da bir araya gelen Erylmaz, verilen hizmetten memnun olup olmadklarn sordu.

Ana Sayfaya Git