Evlere kitap servisi

Bingöl Belediyesi tarafından Korona virüs tedbirleri kapsamında evde kalanlara sosyal medya üzerinden başlattığı çalışma kapsamında kitap servisi yapmaya başladı.

Haberler 05.05.2020 - 22:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye tarafndan kentte korona virüs salgn nedeniyle Evinde Kal Oku kampanyas balatld. Sosyal medya üzerinden balatlan kampanya kapsamnda ilkokul, ortaokul, lise ve dier vatandalar için 8 bin adet kitabn datlmasnn planlanarak belirlenen evlere braklmaya baland aktarld. Roman, öykü, iir, dünya klasikleri, Türk edebiyat gibi eserlerin ald kampanyann talebe göre sürecei aktarld.

KTAP SERVS YAPIYOR

Babasnn kendisi için Bingöl Belediyesinin balatm olduu kampanyaya bavuru yapt belirten ilkokul örencisi Duru Gökta, Babam bizim admza bavuru yapt ve belediyedeki abiler de bize kitaplar getirdi çok mutlu oldum. Evde kal kitap oku diyorumdedi.

Kitap kampanyas için Bingöl Belediye Bakan Erdal Arkana teekkür eden Fikri Gökta ise, çocuklar bu süreçte evde çok sklyordu. Belediye bu kampanyay balatt. Bakanmza teekkür ediyoruz bizlere destek olduu için. Herkes evde kalsn ve kitap okumaya devam etsin ifadelerini kulland.

Evde kaldklar süre içinde kitap okuduklarn dile getirenlerden Ahmet Yldz da evde kalp kitap okuduklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git