FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi

MEB'in düzenleyeceği FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde, kodlama, kod eğitimi, geleceğin teknolojik sınıfları, oyun tabanlı öğrenme, eğitsel oyun, eğitimde mobil öğrenme, eğitimde güvenli internet kullanımı gibi konular ele alınacak.

Haberler 15.11.2017 - 08:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB), Eitimde FATH Projesi Eitim Teknolojileri Zirvesinin üçüncüsü, 17-18 Kasmda Ankarada düzenlenecek.

MEBin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Yenilik ve Eitim Teknolojileri Genel Müdürlüünce (YETEK) düzenlenen zirvede, eitim teknolojileri üzerinde çalan yerli ve yabanc akademisyenler, karar vericiler, uzmanlar, öretmenler, örenciler, sivil toplum temsilcileri ile özel sektör bir araya gelerek, teorik ve pratik bilgilerin tartlp paylald bir platform oluturulacak.

Ankarada 17-18 Kasm 2017de düzenlenecek zirvede gerçekletirilecek 28 oturum, 4 panel ile 50 atölye çalmasnda 155 konumac yer alacak.

Zirvenin konu balklar arasnda, kodlama, kod eitimi, gelecein teknolojik snflar, oyun tabanl örenme, eitsel oyun, eitimde mobil örenme, eitimde güvenli internet kullanm yer alacak.

- Gelecein eitimine katk ödülleri

Zirvenin açl töreninde, Eitimde Teknoloji Kullanmnda yi Örnekler Yarmasna gönderilen projeler arasndan baarl bulunanlara Gelecein Eitimine Katk Ödülleri verilecek.

Öte yandan törende, MEB eitim biliim a EBAy en çok kullanan üç il de ödüllendirilecek.

Ana Sayfaya Git