Fedakar öğretmenler sıra ve masaları onardı

Siirt'te 80. Yıl Ortaokulu öğretmenleri, öğrencilerin daha rahat ortamda eğitim öğretim görebilmesi için okulun sıra ve masalarını onardı ve boyadı.

Haberler 02.10.2019 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafta sonu bir araya gelen öretmenler eskiyen masa ve sralar üzerinde yaz yazmakta güçlük çeken örenciler için çalma balatt.

Masa ve sralar onaran öretmenler daha sonra boyayarak örencilerine sürpriz yapmak istedi.

Okul müdürü Osman Kaplan, il merkezinde 520 örencisi bulunan okulun kaliteli eitim hizmeti sunmas için öretmenlerin çaba gösterdiklerini belirtti.

Kaplan, Öretmenlerimiz hafta sonunda tatil yapmak yerine örencilerinin daha rahat ve temiz ortamda ders görebilmesi için fedakarlk yapt. Onlar kutluyorum. nallah bütün snflar da elden geçirecekler, kendilerini takdir ediyorum. diye konutu.

Sra ve masalar onard

Okulun matematik öretmeni Süleyman Kayan ise öretmenlerin ortak kararyla okulun masa ve sralarn onarp, boyadklarn söyledi.

Örencilerin eskiyen masalarn üzerinde yaz yazmakta güçlük çektii için böyle bir çalma yaptklarn ifade eden Kayan, Örencilerimiz masalar üzerinde yaz yazmakta zorlanyordu. Öretmen arkadalarla masalar onarma karar aldk. Hafta sonu toplanp masalar önce onardk sonra da boyadk. Örencilerimiz bu sürpriz karsnda hem ard hem de mutlu oldu. Bizler de onlarn mutluluuna ortak olduk. dedi.

Örencilerden Müride Aslan, öretmenlerinin kendileri için fedakarlk yaptn bu nedenle kendilerine teekkür ettiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git