Fedakar öğretmen!

Fedakar öğretmenler köydeki öğrenciler için seferber oldu

Haberler 20.04.2020 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölün Karlova ilçesinde yatl bölge okulu öretmenleri, köylerde kalan 12nci snf örencilerinin baars için çaba gösteriyor.

Karlova ehit Tark Aydemir Yatl Bölge Ortaokulu öretmenleri, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamnda eitime ara verilmesi nedeniyle, Liselere Geçi Sistemi (LGS) snavna girecek 12nci snf örencilerini destek sunmak için köy köy dolaarak ziyaret ediyor.

lçeye 40 kilometre uzaklktaki Sarkuak ile Kzlçubuk köylerine giden öretmenler, örencilere deneme snav kitapç datt.

Sosyal mesafe kuralndan dolay evlere girmeyen öretmenler, velilerinin gözetiminde evde snav gerçekletirdi.

Örencilerden Medine Nur Doan, öretmenlerinin zorlu günde kendilerinin baars için fedakarlk gösterdiini belirterek, yi ki onlar var, öretmenlerime teekkür ederim. dedi.

evin Kaygül de Bizleri düünerek buraya kadar gelen öretmenlerimizin ne kadar fedakar ve iyi bir eitimci olduklar ortada. Böyle günlerde bizleri yalnz brakmayan öretmenlerime teekkür ederim. ifadelerini kulland.

Kznn deneme snavnda gözetmen olan anne Hatice Kaygül, Öretmenler çocuklarmz için Karlovadan buraya geldiler. Ayrca kzma deneme snav yaptrmak için kitapçk verdiler. Ben de öretmenleri balarnda olmad için snavda gözetmen oldum. Böyle fedakar öretmenlerin sayesinde kzmn baarl olacana inanyorum. eklinde konutu.

- Örencilerimizin baars bizim mutluluumuz olacak

Okul müdürü Fazl Dilsiz, 16 köyde örencilerinin bulunduunu söyledi.

Örencilerimizi bu zor dönemde yalnz brakmamaya çalyoruz. diyen Dilsiz, unlar kaydetti:

Köyleri dolaarak tek tek örencilerimize Milli Eitim Bakanlnn onaylad, ölçme ve deerlendirme merkezinin hazrlad örnek sorular veriyoruz. Örencilerimizin baars bizim mutluluumuz olacak. Deneme snav yaptryoruz ve bu süreçte ailelerini gözetmen yaparak deerlendirme yapyoruz.

Ayrca, düzenli ekilde öretmenlerimiz örencileriyle iletiim halinde olup günlük ödev veriyor.

Ana Sayfaya Git