Fedekar baba!

ELAZIĞ'da yaşayan ve 38 yıldır tezgahta mısır- kestane satarak geçimini sağlayan Yahya Kılıç (53), 4 çocuğunu da üniversitede okutup, meslek sahibi yapmanın gururunu yaşıyor.

Haberler 22.02.2018 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda tezgahta kestane ve msr satarak geçimini salalan, ilkokul mezunu Yahya Klç, 3ü erkek 1i kz 4 çocuunun iyi eitim almas için senelerce çabalad. 4 çocuuna da üniversite eitimi aldrp, meslek sahibi olmalarn saladn belirten Klç, çocuklarm meslek sahibi olduu için gurur duyuyorum. Onlar kestane ve msr satarak okuttum.

4 çOCUUNU ÜNVERSTEL

Büyük çocuum jandarma astsubay, küçüü elektrik mühendisi, bir dieri polis olacak, dier çocuum ise öretmen oldu. çok ükür evlatlarmn okumasn saladm. Ben okuyamadm ama çocuklarm okudu. Ben okumay çok seviyordum ama imkanlarm frsat vermedi. Küçük yata ekmek mücadelesine dütüm. çok mutluyum evlatlarm okudu ve ülkesine hizmet ediyor dedi.

Baka bir geliri olmadn ve emekli olmak için 5 ylnn kaldn anlatan Klç, Sigortay kendim yatryorum. 5 yl sonra ksmet olursa emekli olacam. Arkadalarm ve müterilerim benden razdr. Gücüm yettikçe bu iimi yapmaya devam edeceim diye konutu.

Ana Sayfaya Git