Festival gibi yıl sonu etkinliği

Siverek ilçesinde öğrenciler yıl sonu etkinliğini festivale çevirdi.

Haberler 31.05.2019 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek Halit Gülpnar Ortaokul örenci ve öretmenleri okullarn kapanna ksa bir zaman kala, yl boyunca yaptklar resim, el ii ve mimari tasarmlarn halay ve iir dinletileriyle festival havasnda sergilendi. Siverek Milli Eitim Müdürü Nuri Kapanolu ve ube Müdürleri tarafndan halay eliinde kurdelesi kesilerek açl yaplan yl sonu sergisinde örenciler, mimari yaplar, hal dokumalar, resim ve çeitli projelerin bulunduu birçok çalmay katlmclarn beenisine sundu.

Etkinlik kapsamnda okul örencileri ile öretmenlerin hazrlam olduklar iir dinletisini sunuldu. Okuduklar iirlerle iyi performans sergileyen örenciler, katlmclar tarafndan tam not ald.

YIL SONU ETKNL

Okul Müdürü brahim Karaka, 2018-2019 eitim öretim ylnn sonunda örencilerimizin hazrlam olduklar çok yönlü bir etkinlik yapmay planladk. Öretmen arkadalarmzla birlikte bu çalma programn yaptktan sonra, bugün ylsonu etkinliimizin açln gerçekletirdik. Klasik olan tasarm veya resim sergisinden ziyade bu etkinliimizin çok yönlü festival havasnda geçmesini planladk ve öylede oldu dedi

Programda ney eliinde okuduu yabanc iiriyle büyük beeni toplayan Sosyal Bilgiler Öretmeni Ali Ünüs, Örencilerimizle birlikte güzel bir çalma sergiledik. Hem el emei ürünler ortaya koydular hem de çok güzel iirler okudular. Katlmclarda, bizde ve örencilerimizde çok elendi. Emei geçen herkese teekkür ediyorum. eklinde konutu

7inci snf örencisi Irmak en, Arkadalarmzla birlikte bir yl boyunca bu sergi için çaltk, ben burada mimar tasarm bölümünde yer aldm. Ben hayalimdeki aaç evi yaptm, dier arkadalarmda hayalindeki eyleri yapt. Biz bunlar yaparken çok elendik, çok mutluyum diye konutu.

Ana Sayfaya Git