Forum AVM'de satranç turnuvası

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM, bir sosyal etkinliğe daha imza attı. Forum AVM'nin ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Satranç Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği’yle düzenlediği Satranç Turnuvası başladı. 77 sporcunun katılımıyla Diyarbakır Forum AVM'da startını alan Satranç turnuvası 5 tur üzerinde yapılacak.

Haberler 26.12.2016 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Failiyete girdii günden buyana, Diyarbakr bata olmak üzere Güneydouda sosyal hayat renklendiren bölgenin en büyük al-veri merkezi olan Diyarbakr Forum AVM, bir sosyal etkinlie daha ev sahiplii yapyor.

SATRANç TURNUVASI

Gençlik ve Spor Bakanl Türkiye Satranç Federasyonu Diyarbakr l Temsilciliinin düzenledii ve 77 sporcunun katld Satranç Turnuvas, Diyarbakr Forum AVMde balad.

TURNUVAYA LG YÜKSEK

25 Aralk pazar günü 3 tur ve 1 Ocak 2017 pazar günü 2 turun oynanaca toplam 5 tur üzerinden oynanacak turnuva genel kategori, 1998 doumlu dahil genel ve 1998 doumlu dahil bayanlar kategorisi olmak üzere 3 ayr kategoride yaplacak. lginin hayli yüksek olduu gözlenen ve al-veri yapmak üzere Forum AVMye gelenlerin de ilgiyle takip ettii turnuvaya Diyarbakrn ve bölgenin tek milli kadn sporcusu Tuba Gürde katld. Turnuva esnasnda milli sporcu Güre Forum AVM tarafndan, çeitli hediyeler verilerek onura edildi.

SATRANCI AILAYABLMEK

Türkiye Satranç Federasyonu Diyarbakr l Temsilcisi Star Yurtsever, Söz Habere satranç turnuvasyla ilgili açklamalarda bulundu.

Forum AVMnin ev sahipliinde uzun süreden beri planlanan satranç turnuvasnn dün itibariyle startn aldn söyleyen Yurtsever, Turnuvamz balad. 3 ayr kategoride turnuvay yapyoruz. Genel, bayanlar ve yldzlar kategorisi olmak üzere, turnuvamza toplamda 77 sporcumuz katld. Turnuvamzn dier aya haftaya Pazar yani ylbanda yine burada olacak. Yeni yla satranç ile, Diyarbakr Forum AVMde gireceiz. 1 Ocak 2017de yine satranç ile yolumuza devam edeceiz. Turnuvamzda dereceye giren her kategoride ilk 3 sporcuya çeitli ödüller verilecektir, bunlar hediye çekleridir. 1.ye 500 TLlik 2.ye 250 ve 3.ye de 150 TL olmak üzere hediye çeki verilecektir.

FORUM AVMYE TEEKKÜR

Bunun dnda ayriyeten, Forum AVMde hediye çekleriyle sporcularmz onura edecek. Burada ki amacmz çocuklara Satranc alamak, satrancn duyarlln artrmak çocuklarmzn satrançla uramasn salamaktr. Bu anlamda turnuvann devam gelecek ve gelenekselleecek bu turnuvamz. Bu anlamda Forum AVM den de söz aldk. Bende buradan Diyarbakr Satranç il temsilcisi olarak Forum AVMye teekkür ediyorum. Bize kaplarn açtlar, ev sahiplii yaptlar.

Ana Sayfaya Git