Fotoğraf güncelleme

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün, sınav başvurusu yapacak adayların fotoğraf güncellemesini Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden online gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

Haberler 07.07.2020 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖSYM Bakan Aygün, Twitterdaki hesabndan yapt açklamada, adaylarn bavuru ilemlerini kolaylatrmak ve bu konudaki taleplerine çözüm üretmek için çaltklarn belirtti. ubatta ÖSYM AS mobil uygulamasn adaylarn kullanmna sunduklarn hatrlatan Aygün, unlar kaydetti:

FOTORAF GÜNCELLEMES

Adaylarmz bavuru ilemleri bata olmak üzere tüm ilemlerini mobil uygulama üzerinden gerçekletirebilmektedir. Adaylarmz için önemli bir yeniliimizi daha sizlerle paylamak istiyorum. Artk adaylarmz ÖSYM Bavuru Merkezlerine gitmeden fotoraflarn kendileri güncelleyebilecekler. T.C. Kimlik Kart bulunan fakat sistemimizde güncel fotoraf olmayan adaylarmz fotoraf güncelleme ilemleri için artk bavuru merkezlerine gitmeden fotoraf güncelleme ilemlerini ve snav bavurularn Aday lemleri Sistemi (AS) üzerinden gerçekletirebilecekler. Bu durumdaki adaylarmzn fotoraflar snavlara bavurular esnasnda T.C. Kimlik Kartlarndaki fotoraflaryla otomatik olarak güncellenecektir.

Ana Sayfaya Git