Fotoğrafçılık kursuna giden ev kadınlarının gözüyle Karakoçan'da sonbahar

ELAZIĞ'ın Karakoçan ilçesinde Halk Eğitim Merkezi'nde açılan fotoğrafçılık kursuna giden çoğu ev kadını 18'i kadın, 5'i erkek toplam 23 kursiyerin, aldıkları eğitimden sonra Kalecik Baraj Gölü'nde çektikleri sonbahar fotoğrafları beğenildi.

Haberler 28.11.2017 - 08:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karakoçan ilçesinde Halk Eitim Merkezi bünyesinde gazeteci Nursel engezerin açt fotoraf kursuna giden çou ev kadn 18i kadn toplam 23 kursiyer, aldklar eitimi pratie dökmek için Kalecik Baraj çevresine giderek sonbahar mevsimi ile ortaya çkan görüntüleri fotoraflad. Kurs ile ilgili bilgi veren engezer, öyle dedi:

KARAKOçANDA SONBAHAR

lçemiz, fotoraf sanat açsndan oldukça zengin. Da, rmaklarmz, orman ve baraj gölüyle bir doa harikas. Fotoraf sanatna özellikle ev kadnlarnn ilgi duymas beni ayrca mutlu etti. Kadnlarn da bu ii yapabileceini göstermek amacyla bu kursu balattk. 18 ev kadn, 5i erkek toplam 23 kursiyerimize, nasl fotoraf çekileceini, fotoraf çekerken nelere dikkat edilmesi gerektiini ve fotoraf makinesiyle ilgili bilinmesi gerekenleri öretiyoruz.

Kalecik Baraj Gölünde 3 fotoraf makinasn dönüümlü kullanan kursiyerler bir birinden güzel sonbahar yanstan kareleri çekti. Kalecik Baraj göletine yansyan bulutlar fon olarak kullanan kursiyerler birbirinden güzel fotoraflar çekti. Kurs boyunca çekilen fotoraflarn daha sonra açlacak bir sergide sergilenecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git