Fuat Oktay'dan gençlik kampı müjdesi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kırşehir'deki Ahi Evran Gençlik Kampı'nı ziyareti esnasında, "KKTC Başbakanımız Ersin Bey ile de konuştuk. Orada böyle bir kamp yapabiliriz. " dedi.

Haberler 26.08.2019 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyetinin (KKTC) farkl ehirlerinden Krehirin Kaman ilçesindeki Ahi Evran Gençlik Kampna katlan gençlerle bir araya geldi.

Kampa, Girne, Lefkoa ve Gazimausadan kampa katlan gençlerle sohbet eden Oktay, KKTCdeki tüm gençleri Türkiyedeki kamplarda misafir etmek istediklerini belirtti.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann talimat üzerine Gençlik ve Spor Bakanlnn bunun için çaltn, konuyu yakndan takip ettiini anlatan Oktay, Türkiyedeki kamplar sizin. Siz gidince dier arkadalarnz tevik edeceksiniz. ifadelerini kulland.

Gençlere kamptan memnun olup olmadklarn soran Oktay, gençlerden Etkinlikler yaptk, yeni yerler gördük. Bizimle çok güzel ilgilendiler. Yeni arkadalkla edindik. çok güzel geçti. cevabn ald.

KKTCdeki gençlerle Türkiyedeki gençleri buluturacaz

KKTCye yapaca bir ziyarette tekrar gençlerle görümek istediini vurgulayan Oktay, unlar söyledi:

KKTCde böyle bir kamp yapabiliriz. çok güzel yerlerimiz var. KKTC Babakanmz Ersin Bey ile de konutuk. Orada böyle bir kamp yapabiliriz. Buradan oraya gençlerimizi davet ederiz. Siz de görev alrsnz ve ekip lideri olursunuz orada. Biz hemen Kbrsta bir yer arayna girelim. Belki önceden daha altyaps olan yerler varsa hzl bir ekilde ayaa kaldrabiliriz. Ben bu konuyu takip edeceim. çok güzel olacak. KKTCdeki gençlerle Türkiyedeki gençleri buluturacaz. çok daha köklü dostluklar ve arkadalklar olusun istiyoruz. Burada misafir olmadnz bilin. Vatannzda, anayurdunuzdasnz, kendi gençlik kampnzdasnz. Arkanzda yannzda kocaman bir Türkiye, 82 milyon var. Sizde o 82 milyonun bir parçassnz. Bunu hissetmenizi istiyoruz.

Ana Sayfaya Git