Geleneksel "Dicle Elektrik Halı Saha Futbol Turnuvası" başlıyor

"Çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu geliştirmesi için bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilecek olan turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum"

Haberler 02.04.2019 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik tarafndan geleneksel hale getirilen ve irketteki birimlerde çalanlarn kendi aralarnda kurduklar takmlarn mücadele ettii Hal Saha Futbol Turnuvas bugün oynanacak maçlarla balyor.

Dicle Elektrikten yaplan açklamaya göre, bu yl üçüncüsü düzenlenen turnuvaya Dicle Elektrikin datm bölgesini oluturan Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman, Siirt ve rnaktan toplam 119 takm katlacak.

Bugün balayacak olan turnuvada eleme maçlar, tek amaç usulü ile her ilde ayr ayr oynanacak. Eleme maçlarnda baarl olan son 8 takm, turnuva ampiyonunu belirleyebilmek için final maçlarn nisan aynn son haftasnda Diyarbakrda oynayacak.

Açklamada görülerine yer verilen Dicle Elektrik Datm Genel Müdürü Murat Karagüzel, çalanlar arasnda birlik, beraberlik ve dayanma ruhunu gelitirmesi için bu yl 3. kez gerçekletirilecek olan turnuvaya katlan tüm takmlarmza baarlar diliyorum. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git