Genç yetenekler buluşuyor

Geleceğe Giriş Genç Yetenek programı 20'ye yakın üniversitede öğrencisiyle buluşacak.

Haberler 30.01.2020 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Biliim teknolojileri alannda sektörün ihtiyaç duyduu genç yeteneklere destek salayan Dou Teknoloji, Gelecee Giri Genç Yetenek program ile stanbulun yan sra Anadoluda yer alan üniversitelerde örenim gören örencilere hem staj imkan hem de kariyer frsat sunacak. irket, bu kapsamda 13 ubat-15 Nisan tarihleri arasnda 20ye yakn üniversiteye ziyarette bulunmay hedefliyor.

Biliim teknolojileri alannda sektörün ihtiyaç duyduu genç yeteneklere destek salayan Dou Teknoloji, bu kapsamda hayata geçirdii Gelecee Giri Genç Yetenek programyla çok sayda örenciye staj ve i imkan salayacak. Üniversite örenimi devam ettii srada söz konusu programa kayt olan örencilerin arasndan baarl olanlar, örenimlerini tamamladktan sonra da Dou Teknolojinin farkl departmanlarnda çalma imkan da elde edecek. Özellikle yeni mezun statüsündeki ie almlarn söz konusu program araclyla gerçekletiren Dou Teknoloji, bu kapsamda daha fazla üniversite örencisine ulamay amaçlyor.

Yaplan açklamada irket, bu hedefi dorultusunda da 13 ubat-15 Nisan tarihleri arasnda da 20ye yakn üniversiteyi ziyaret ederek program tantmay planlyor. Tüm bunlarla birlikte program kapsamnda bu yla ilikin bavurularn da 13 ubat tarihinden sonra balamas bekleniyor.

Türkiyedeki 111 farkl üniversiteden 3 bine yakn örenci bavurdu

2016 ylnda hayata geçirilen Gelecee Giri staj programna; iki, üç ve dördüncü snfta örenim gören üniversite örencileri gelecegegiris.com web adresi üzerinden bavuru yapabiliyor. Bavurunun ardndan örenciler online teknik bir snava giriyor. Snavdan baaryla geçen örenciler ise Dou Teknolojinin ofisinde gerçekletirilen grup çalmasna davet ediliyor. Söz konusu çalmann ardndan staj yapmaya hak kazanan örencilerden baarl olanlar, 2-3 aylk staj dönemlerini uzatma hakk kazanabiliyor. Söz konusu örenciler arasndan bazlar da irketin farkl departmanlarnda istihdam edilebiliyor.

Gelecee Giri programna faaliyetlerine balad 2017 ylndan bu yana Türkiyedeki 111 farkl üniversitede örenim gören 2 bin 898 örenci bavuruda bulundu, söz konusu örencilerden 139u irketin farkl departmanlarnda staj yapmaya hak kazand, 42si Dou Teknolojinin farkl departmanlarnda istihdam edildi. Programa arlkl olarak; lisans örenimi için bilgisayar mühendislii, yazlm mühendislii, elektrik elektronik mühendislii, endüstri mühendislii ve matematik mühendislii bölümlerini tercih eden örenciler bavurdu.

Ana Sayfaya Git