Gençler namazda buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" projesi kapsamında bir araya gelen gençler, İslam aleminin 5. Harem-i Şerif'i olarak kabul edilen tarihi Ulu Cami'de namaz kıldı.

Haberler 23.10.2017 - 07:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl gençler, Gençler Sabah Namaznda Buluuyor Projesi kapsamnda slam aleminin 5. Harem-i erifi olarak kabul edilen tarihi Ulu Camide sabah namaz kld.

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularn canl tutmak amacyla düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlnca hazrlanan proje dorultusunda Diyarbakr Gençlik Merkezi tarafndan gerçekletirilen organiszasyon ile gençler merkez Sur ilçesindeki Ulu Camide bir araya geldi.

SABAH NAMAZINDA BULUTULAR

Sabah namazn klan gençler, dua etti.

Diyarbakr Gençlik Merkezleri Koordinatörü skan Erpin yapt açklamada, gençlere sabah namaz alkanl kazandrmak amacyla bu etkinlii gerçekletirdiklerini söyledi.

Proje ile Ulu Camide gençlerle sabah namaz kldklarn dile getiren Erpin, bu organizasyonlarn devam edeceini belirtti.

Erpin, ülke genelinde 81 ilde bu tür etkinliklerin gerçekletirildiine iaret ederek, Gençlere imkan salyoruz. Onlar servislerle alyoruz. Onlar için de çok deiik bir deneyim oluyor. dedi.

MANEV BR ATMOSFER

Etkinlie katlanlardan Baver Domu, Gençlik ve Spor Bakanlna bu proje için teekkür etti.

Domu, Allah onlardan raz olsun. Böyle güzel manevi bir ortamda bulunmak insana lezzet veriyor. Uu Cami gibi manevi bir mekanda sabah namaz eda etmek geni bir cemaatla beraber namaz klmak bize huzur veriyor. Ayda bir genç arkadalarla buraya gelip namaz klp, dua ediyoruz. Sabah yaplan dualar Allah katnda makbul. Genç kardelerimizin yapt dualar inallah kabul olur. ifadelerini kulland.

Namazn ardndan camiden çkan gençlere ve vatandalara çay ve simit ikramnda bulunuldu.

Ana Sayfaya Git