Gercüş'te öğrenciler aileleri ile birlikte kitap okuyor

Batman'ın Gercüş ilçesinde korana virüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim alan öğrenciler, öğretmenlerinin başlattığı kampanyayla eğitimden sonra aileleriyle günde 1 saat kitap okuyor.

Haberler 30.04.2020 - 23:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gercü ilçesi Yolaz mahallesi lkokulu örencileri korona virüs tedbirleri kapsamnda uzaktan eitim almayan devam ediyor. 20 ya alt vatandalara uygulanan sokaa çkma kstlamas nedeni ile örencilerin evlerinde sklmamalar için öretmenleri tarafndan kitap okuma kampanyas balatld. Uzaktan eitimlerini tamamlayan örenciler eitimin sonunda aileleri ile birlikte 1 saat kitap okuyor.

Kitap okumaya arlk verdiklerini belirten ilkokul öretmeni Hazal Akbulut, Uzaktan eitim kapsamnda çocuklar okumadan eksik kalmasnlar diye uzaktan eitimden sonra da öretmenler ve örenciler ile birlikte her aksam saat 20.00da örenciler kendi evinde bir saat kitap okuyor. Evlerinde kitap okuyan çocuklar sosyal mesafeye uyarak kitap okumaya çalyor. çocuklarnn kitap okuma alkanln gören aile fertleri de çocuklara elik ederek kitap okumaya balyor dedi.

lkokul örencisi Nurcan Beyaz, öretmenleriyle sürekli iletiim halinde olduklarn ifade ederek, Evde uzaktan eitimimizi aldktan sonra ailece kitap okumaya balyoruz. lkokul öretmenimiz Hazal Akbulut sayesinde ailece kitap okuma alkanl kazandk. Hazal hocamz sürekli bizimle iletiim halinde. lgi ve alakasndan dolay öretmenime teekkür ederim diye konutu.

Ana Sayfaya Git