Girişimciler sertifika aldı

Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve KOSGEB işbirliğiyle hazırlanan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı.

Haberler 17.02.2017 - 08:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BF Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardmcs Prof. Dr. Eyyüp Tanrverdi, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Kenan Yakubolu, Genel Sekreter yardmclar Yrd. Doç. Dr. Ufuk Bircan, Uzm. Ali Haluk zol, KOSGEB Diyarbakr Müdürü Mehmet Fidan ile çok sayda akademisyen ve örenci katld.

GRMCLK ETM

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Üniversitenin asli görevinin eitim ve bilim üretmek olduunu ancak baarl bir ekilde mezun ettii örencilerine, hayata atldklarnda da yardmc olmas gerektiini söyleyerek sertifika programnn bu çerçevede yaplm bir etkinlik olduunu vurgulad. Gül örencilere hitaben, Deerli örencilerim sizler henüz çok gençsiniz, bu sralardan itibaren bu eitimi almanz sizler için çok avantajl olmutur. Herkes bu eitim alamyor, belirli sayda kiiye bu eitim veriliyor dolaysyla bunun kymetini bilin ve bu eitim üzenine bakalarn da eklerseniz ileride çok iyi giriimciler olabilirsiniz diye konutu

SERTFKA ALDILAR

ktisadi ve dari Bilimler Fakültesi Dekan yardmcs Doç. Dr. Ylmaz Demirhan konumasnda, Malumunuz, rekabet çandayz kamu kurulular veya özel sektör istihdam konusunda iverenler olarak artk daha donanml elemanlar kazanma eilimindeler. Onun için örencilerimizin bu tür eitim ve sertifika programlarna mümkün olduunca katlmalar gerekir diye konutu.

KOSGEB Diyarbakr Müdürü Mehmet Fidan ise Ülkemizin kalknmas için, ekonominin büyümesi için öncelikle üretmemiz gerekiyor. Kalknmann en önemli unsurlarndan biri giriimciliktir. Eitim gördüünüz giriimcilik program sertifikas sizin için önemli olacaktr ve Türkiyenin her yerinde kullanp iinizi kurabilirsiniz dedi.

Konumalarn ardndan programa katlarak baarl olan örencilere Rektörümüz, çalma arkadalar ve KOSGEB müdürü sertifikalarn takdim ederek onlar tebrik ettiler.

Ana Sayfaya Git