Gönüllü elçileri Gercüş'te

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğünce yürütülen Damla Projesi kapsamında aralarında yabancı uyruklu üniversiteli gençlerin de olduğu 80 öğrenci Gercüş’e gitti.

Haberler 13.07.2018 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk olarak okul duvarlarnda boyama etkinlii gerçekletiren grup daha sonra ilçede bulunan Kuran kursunu ziyaret etti. Grup daha sonra Krkat Göletinde bulunan mesire alann içindeki çöpleri toplad. Proje Eitmeni Erol Öztemur, uan Batman ve Mardin arasnda ikili bir program yapyoruz. Bu arkadalar Türkiyenin farkl üniversitelerinde okuyan yerli ve yabanc gençler. Kendileri bakanlmzn düzenlemi olduu projeye 10 günlük süre ile katlyorlar.

80 ÖRENC GELD

Buralarda bizler bu ülkenin gençleri olarak memleketimizde gidilemeyecein yerin olmadn öncelikle göstermek adna ve bu bölgelerdeki insanlara devletimizin getirdii hizmetlerin yannda gönül köprüleri kurmak adna beraberiz. Bizler ilk köprüyü kuracaz. Umuyoruz ki buradan dönen arkadalar kendi illerinde bu bölgeyi anlatarak güzelliklere vesile olup, bu bölgelerde çalmaya gelen insanlara daha umut dolu bir yolculuk, daha mutlu dolu bir serüven yaamas için rehberlik edecekler dedi.

Ana Sayfaya Git