Gönüllü kuaförler

ŞIRNAK’ın Silopi ilçesinde sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyayla erkek ve kadın kuaförler, köy okullarında eğitim gören çocukların saçlarını ücretsiz kesti. İlk kez kuaföre saç yaptıran kız çocuklarının mutlulukları gözlerinden okundu.

Haberler 13.04.2018 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopide yayn yapan özel bir radyonun, veli ve öretmenlerden gelen talep sonrasnda sosyal medya üzerinde balatt, Köy okullarnda trasz örenci kalmasn kampanyasna, ilçedeki kadn ve erkek kuaförler gönüllü destek verdi. Gönüllü bir vatandan da araç tahsis etmesiyle kuaförler, köy okullarnda eitim gören çocuklar ilçeye getirdi.

Gönüllü ekip Budayl lk ve Ortaokuluna gitti. Örenci velilerinin onay ve izni alndktan sonra okul içinde hazrlanan bo odalara örenciler alnd. Karlarnda kuaförleri gören örenciler, saç kesimi için heyecanla sraya girdi. Sras gelen örencilerin saçlar gönüllü kuaförlerce kesildi.

GÖNÜLLÜ KUAFÖRLER

Örencilerden Melekah Yaar, Büyük ablalarmz okulumuza gelip saçlarmz yapyor. çok sevindik. Buraya gelmelerinden mutluluk duyduk dedi.

Gönüllü kuaförlerden Cüneyt Kayaalp, her eyin para olmadn belirterek, zaman zaman sosyal projelerle krsal mahallelerde yaayan çocuklar gönüllü olarak tra etmenin mutluluunu yaadn söyledi. Kadn kuaförü Evin Ataman da, ücretsiz katld projede çok güzel duygular yaadn anlatt.

Projede büyük emei olan özel radyonun sahibi Muhammed Bayrak ise, sosyal medya üzerinde örgütlendiklerini belirterek, Kadn ve erkek kuaför ekiplerimizle Silopideki, özellikle köy okullarnda ihtiyaç sahibi çocuklarmz tra etmek için buradayz. Buradaki herkes gönüllü olarak, hiçbir beklenti içerisinde olmadan bu ii yapyor. Onun için kendilerine ne kadar teekkür etsem azdr. çocuklarmz için ne yapsak azdr diye konutu.

Ana Sayfaya Git