Görevlendirme yapılan belediyeden gençlere destek

Mardin Büyükşehir Belediyesi, gençler için "Aralıksız Kültür Sanat ve Edebiyat Günleri" etkinlikleri düzenliyor

Haberler 15.12.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda görevlendirme yaplan Mardin Büyükehir Belediyesince, gençler için Aralksz Kültür Sanat ve Edebiyat Günleri etkinlikleri düzenleniyor.

Mardin Büyükehir Belediyesi, genç, kadn ve engellileri merkeze alan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Artuklu Üniversitesi Konferans Salonunda Yavuz Seçkinin oynayp sunduu çok kiilikli oyun sergilendi.

Belediyesi Bakan Vekili Vali Mustafa Yaman yapt yazl açklamada, gençleri önemseyen ve kendilerine deer veren bir belediye anlayyla projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Gençleri merkeze alan bir anlayla çalmalara baladklarn ifade eden Yaman, unlar kaydetti:

Gençlerimizin bilgi birikimine destek olacak ve onlar için çalacak Gençlik Merkezi ve Bilgi Evlerini hayata geçirdik. Onlarn sorunlarn dinleyip çözüm buluyoruz. Görülerine deer vererek isteklerini hayata geçiriyoruz çünkü gençler, ülkemizin geleceidir. Her zaman onlarn yannda olacaz. Gençlerimizi kültür, sanat ve edebiyat alanlarnda uzmanlam ahsiyetlerle bir araya getiriyoruz. Biz, kültür ve sanatn kadim ehri Mardinde, gençlerimizi, bu tür etkinliklerle buluturmaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git