GÜBRETAŞ burs başvuru sonuçları açıklandı

GÜBRETAŞ, bu yıl Türkiye genelindeki 35 ziraat fakültesinden 33 lisans, 10 tezli yüksek lisans ve 5 doktora öğrencisine burs verecek

Haberler 27.01.2018 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gübre Fabrikalar TA (GÜBRETA) Eitim Bursunu almaya hak kazanan üniversite örencilerinin isimleri, irketin internet sitesinde açkland.

GÜBRETAtan yaplan açklamaya göre, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamnda tarm sektörünün gelecei için eitime de yatrm yapan irket, ziraat fakültelerinde eitim görüp ekonomik destee ihtiyac olan çiftçi çocuklarna geri ödemesiz eitim bursu destei veriyor.

2007 ylndan beri lisans düzeyindeki örenciler için verilen GÜBRETA Eitim Bursunun kapsam bu yldan itibaren geniletildi ve belli sayda tezli yüksek lisans ve doktora örencisi de burstan yararlanmaya balad.

BURS BAVURUSU

GÜBRETA Burs Komisyonu tarafndan yaplan inceleme ve deerlendirmeler sonucunda, bu yl Türkiye genelindeki 35 ziraat fakültesinden 33 lisans, 10 tezli yüksek lisans ve 5 doktora örencisi burs almaya hak kazand.

simleri, yedek kontenjanla birlikte www.gubretas.com.tr adresinde açklanan bu örencilerle birlikte 2007 ylndan bu yana toplam 300den fazla ziraat fakültesi örencisi, GÜBRETA Eitim Bursundan yararlanm olacak.

Burs miktar ise 2017-2018 örenim döneminde ekim-haziran arasndaki 9 ay boyunca lisans örencileri için aylk 300 lira, tezli yüksek lisans örencileri için 600 lira ve doktora örencileri için 900 lira olarak belirlendi.

Burs almaya hak kazanan örenciler, kayt için istenen evraklar 6 ubata kadar tamamlayabilecek. Bavuru artlarn yerine getiremeyen örencilerin yerine ise burs hakk yedek listedeki örencilere geçecek.

Ana Sayfaya Git