Güneştekin öğrencilerle buluştu

Ressam Ahmet Güneştekin, Bilfen Okulları'nda öğrencilerle buluştu. Kendi eserlerinin röprodüksiyonlarının öğrenciler tarafından yapıldığını gören Güneştekin, “Beni en çok mutlu eden, işini seven öğretmenlerin yetiştirdiği, zeki, özgüveni yüksek, yetenekli pırıl pırıl bir neslin yetişiyor olması” dedi.

Haberler 15.01.2020 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür, sanat ve sporda örencilerini deneyimli isimlerle tantrmak için etkinlikle düzenleyen Bilfen Okullar, dünyada ün kazanm sanatç Ahmet Günetekini konuk etti. Fuaye alannda kendi eserlerinin röprodüksiyonlarnn örenciler tarafndan yapldn gören Günetekin, duygu dolu anlar yaadn belirtti ve örencilerle bol fotoraf çektirdi.

Okulun örencileri Naz rem Türkmenin keman ve Ahmet Akn Türkmenin piyano sololaryla balayan söyleide örencilerin yapt çalmalardan çok etkilendiini söyleyen ünlü ressam, Bilfenli örenci ve öretmenlerle bulutuk. Beni en çok mutlu eden, iini seven öretmenlerin yetitirdii, zeki, özgüveni yüksek, yetenekli prl prl bir neslin yetiiyor olmas. Ama en büyük sürpriz, okul salonunun fuayesinde Hafza Odas sergimden baz eserlerin reprodüksiyonlarnn örenciler tarafndan yaplm olmas dedi.

EN ÖNEML SIR: CESARET VE ÖZGÜVEN

Söyleide örencilerin cesaretlerine hayran kaldn belirten Günetekin, Hayatnzdaki en önemli s cesaret ve özgüven ve bu sizde gördüüm kadaryla yeterince var. Ben sizi yetitiren öretmenlerinizi ve ailelerinizi tebrik ediyorum. nanyorum ki hepiniz gelecein yöneticileri, sanatçlar ve önemli i insanlar olacaksnz. Bunun için çok çalmann ve çok bilmenin önemli olduunu unutmayn. Cesaret ve özgüven okumak ve çalmakla taçlanr eklinde konutu.

AHMET GÜNETEKN KMDR?

Batmanda 1966da doan, stanbul Beyolunda 1997de açt atölyesinde ilk eserlerini çalmaya balayan Sanatç Ahmet Günetekin, Modern Sanat alannda dünyaca tannan sanatçlar arasna girdi. Dünyann birçok yerinde solo sergiler açan Günetekin, uzun bir aradan sonra stanbulda açt Hafza Odas ve Ankaradaki Seçilmi ler sergileriyle sanatseverlere bulutu.

Ana Sayfaya Git