Hafızlık okuluna destek!

Hafızlık okulunun eksiklerini Bağlar Belediyesi giderecek

Haberler 06.10.2020 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Hafz mam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek minik örencilerle bir araya gelen Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, okulun fiziki eksiklerinin belediye tarafndan giderilecei müjdesini verdi.

AK Partili Balar Belediyesi, eitim kurumlarna ve burada eitim alan örencilere yönelik desteini sürdürüyor. Son 1 buçuk ylda 21 okulun bakm ve onarmn gerçekletirip okul bahçelerine parke ta döemesi, çevre düzenlemesi ve boya tadilat yaparak eitim için salkl ve hijyenik hale getiren belediye, binlerce örenciye de giyim ve krtasiye desteinde bulundu. Baclar Mahallesinde bulunan Hafz mam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek minik örencilerle bir araya gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, okulun fiziki eksiklerinin belediye tarafndan giderileceini bildirdi, çalmalarn hemen balamas için belediye ekiplerine talimat verdi.

çOCUKLARDAN KURAN-I KERM TLAVET

Kuran- Kerim dersi alan çocuklarn yer ald snfa giren Bakan Beyolu, bir süre çocuklarla sohbet etti, baz örencilerin okuduu Kuran- Kerim tilavetlerini dinledi. çocuklarla yakndan ilgilenerek sorular soran Beyolu, gördüü tablodan bir hayli memnun kalarak okuldan ayrld. Daha önce bu okula çeitli desteklerde bulunmas nedeniyle okul idaresi ve velilerin teekkür mesajlaryla karlanan Beyolu, okulun fiziki anlamdaki eksiklerinin giderileceini kaydetti.

ETME DESTEMZ DEVAM EDECEK

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann eitim faaliyetlerine büyük önem verdiini, son 18 ylda cumhuriyet tarihinin en büyük eitim yatrmlarnn yapldn ifade eden Beyolu, Burada yetiip milletimize ilmi ve manevi anlamda verecek çocuklarmza destek olmay vazife olarak addediyoruz. Bundan önce olduu gibi bundan sonra da büyük bir ak ve heyecanla bu destei yerine getireceiz. Allahn izniyle pandemi sürecini atlatacaz, ülke ve millet olarak eitim bata olmak üzere tüm alanlarda aydnlk yarnlara koacaz. Yarnlar inallah çocuklarmzn olacak dedi.

Ana Sayfaya Git