Halaylı mezuniyet

HAKKARİ Üniversitesi'nin 2016-2017 Akademik Yılı'nda mezun olan 453 öğrenci düzenlenen törende diplomalarını aldı. Mezunlar ardından keplerini havaya atıp, halay çekti.

Haberler 25.05.2017 - 07:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkari Ünivesitesi bu yl 6nc mezunlarn verdi. çölemerik Meslek Yüksekokulunun bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Vali Vekili Hasan Ongu, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ömer Paki, kurum amirleri, öretim üyeleri ve örenciler katld. Üniversitede 2 fakülde ve 3 MYOdan 453 örenci mezuniyet sevinci yaad.

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ömer Paki, Hakkari Üniversitesinde bu yl 6nc mezuniyet töreni düzenlemenin gururunu yaadklarn belirterek, Bu yl 500e yakn örencimizi mezun ettik.çok mutluyuz, çok sevinçliyiz.Ama bir sevincimiz daha var. 2017-2018 eitim-öretim ylnda göndereceimiz örencilerimizin iki kat kadar örenci alyoruz. Bizim için Hakkarimizin, bölgemizin çok ayr bir yeri var.Hakkari Üniversitesini halkmzla el ele verip inallah o hedeflediimiz noktaya tayacaz.Üniversitemizin fiziki alt yaps ile ilgili çok güzel gelimeler var.Mühendislik, ktisadi dari Bilimler ile Eitim Fükelteleri bizim için önemli. unu söyleyeyim. Mühendislik fakültemizin Elektrik -Elektronim Bölümüne, ktisad Fakültemizin Siyaset Bölümü ve Uluslararas iliikiler bölümüne , Eitim Fakültemizin ilave olarak snf öretmenlii bölümüne bütün bunlar 2017-2018 eitim- öretim ylnda aktif hale getiriyoruz ve bu bölümlere örenci alyoruz dedi.

HAKKAR ÜNVERSTES

Hakkari Üniversitesindeki mezuniyet töreni, mezun olan 453 örencinin okul önünde keplerini havaya atmasyla devam etti. Örenciler, daha sonra çalnan Müzik eliinde bol bol halay çekerek mezuniyet sevincini yaad.

Rektör Paki, mezuniyet töreninin ardndan Hakkari Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü örenci ve öretim görevlilerinin hazrlam olduu Atatürk Kültür Merkezindeki serginin açlna katld. Sergiyi gezen Paki, sergide emei geçen öretim görevlileri ve örencilere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git