Haluk Levent, Şanlıurfa'daki 'yemek' çilesi için harekete geçti

ŞANLIURFA'da yemekhanesi olmayan Göktepe İlkokul ve Ortaokulu'nda taşımalı eğitim gören öğrencilere dağıtılan tabldot yemeğin yenmesinin çileye dönüşmesi üzerine şarkıcı Haluk Levent harekete geçerek, çocuklar için yemekhane yapmaya hazır olduğunu sosyal medya hesabında duyurdu.

Haberler 02.12.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Haliliye lçesine bal Göktepe lkokulu ve Ortaokulunda tamal eitim alan 137 örenciye, bir yemek irketi tarafndan tabldot yemei veriliyor. Yemekleri alan örencilerin okulun koridorunda yerde yemek yerken Göktepe Muhtar Hüseyin Yalçn tarafndan çekilen fotoraflar sosyal medya üzerinde yaynlanmas üzerine kamuoyunda büyük tepki çekti.

YEMEK çLES BTYOR

Tepkiye yol açan çocuklarn yemek çilesi, ders ilenen bir snfta verilmeye baland. anlurfal örencilerin yemek çilesini fark eden arkc Haluk Levent, Göktepe lkokulu örencilerine yemekhane yaptrmak için harekete geçti. Genel Bakanln yapt AHBAP Dernei olarak anlurfadaki yemekhane sorunu için Milli Eitim Bakanlyla iletiime geçtiklerini ve onay verilmesi durumunda çocuklara yemekhane yaplacan sosyal medya hesabndan duyurdu. Sanatç Leventin duyarll takipçileri tarafndan büyük beeni kazand.

Ana Sayfaya Git