Hani'de ilk kez hüsn-i hat kursu açıldı

Sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve mesleki kurslar ile gündemde olan Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediyesi; ilçede bir ilki daha gerçekleştirerek ilk kez hüsn-i hat kursunu açtı.

Haberler 28.02.2018 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür merkezinde devam eden kurslarda usta öreticilere istihdam salayp aile ekonomisine katk salayan Hani Belediyesi, açt kurslar ile kursiyerlerin ise meslek sahibi olmalarna imkan sunuyor. lçede açt sürekli kurslarn yannda zaman zaman yeni alanlarda da kurslar açarak farkllklar yaatan Hani Belediyesi, ilk kez hüsn-i hat kursunu açt.

HÜSN- HAT KURSU

Hüsn-i hat kursu ile ilgili yaplan duyuru sonrasnda bavuru yapan kursiyerler için açlan kursu yerinde inceleyen ve yaplan çalmalar hakknda kurs eitmeninden bilgi alan Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc, Açlan kurslara 7den 70e tüm ilçe vatandalar youn ilgi gösteriyor. Açlan bu eitim, kültürel, sportif ve mesleki kurslar sayesinde yllarca terörün gölgesinde içine kapank bir ekilde yaamaya çalan vatandalar bu olumsuzluu krd. Her geçen gün kadn, erkek ve çocuk tüm vatandalarmz sosyalleme eilimini arttrarak toplumsal kaynama ve bütünleme salyor dedi.

Ana Sayfaya Git